Çözüldü secure boot hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar win 10 kullanıyorum tpm ve secure boot açtım ama hala daha secure boot hatası alıyorum msinfo32den baktığımda bios modu eski güvenli önyükleme durumu desteklenmiyor olarak gözüküyor biosumu nasıl uefi yaparım yardımcı olabilirmisiniz

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bunu yaşadım ne denedıysem olmadı biostan system yerıne setupa çek security auto yap sonrasında yenıden başlat ve tekrardan aç.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu sorunu ben de yasadim kanka cevap ariyorum forumdan 3 gundur arastiriyorum hala bir cozum bulamadim bilen varsa bana da dm den ulassin lutfen bekliyorum.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu hata bendede oluyor bu aralar herkes bu hatayı almaya başladı malesef riota ticket açmaktan başka bir seçenek yok gibi

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
biostan önce uefi olarak ayarla bide anakart modelini nette aratabilirsin tpm 2.0 destekliyormu diye çünkü eski nesiller genelde 1.4 destekliyor

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Rufus veya benzeri programlarla usb hazırlarken mbr yerine gpt seçmelisin. Eğer yapmayı bilmiyorsan özelden yazarsan eğer yardımcı olabilirim. Bu arada sorununu tamamen çözmeyebilir. Sadece fikir yürütüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...