Ultra Üye
doğrudur hocam lakin eskiden bu kadar kolay hile fixlenmiyordu son zamanlarda yt de olsun ciddi miktarda kullanıcı sayısı arttıKullanıcı seviyesi artsa dahi hileye yine önlem gelir çünkü sadece burayı kullanmıyor yabancılar türkler vs. googlea girip free pubci hek yazıp trojanlı hileleri kullananlarla dolu oyun ama tabi buda bir başlangıç tr de bilmeyen yoktur artık herhalde burayı
evet ben 4 ay ban yemeden ana hesapla oynadığımı bilirim acil düzeltilmesi gerekiyorkatılıyorum. ilk başlarda uzun süre ud şekilde takılmıştım ben.
Bencede hocam herkes kullanıyor adam belli ede ede 1v4 atıyor sonra DTforumdaki arkadaşlar da belki aynı görüştede olabilir yada olmayabilir bilmiyorum ama bence ezpubgm hilesinin üyelik seviyesi yükseltilmeli son zamanlarda çok hızlı bir şekilde hile devre dışı kalıyor ve bunun kullanıcı sayısına bağlı olduğunun kanaatındayım belki üyelik düzeyi yükseltilirse erişen kişi sayısı azalır ve hilenin süresi bir nebze uzayabilir
heyy hidi günlerrr arapların mevlana hack'i cıkardığı zamanlar.... 30 mermi ile oyun bitiriyordumkatılıyorum. ilk başlarda uzun süre ud şekilde takılmıştım ben.
hocam bence en az süper üye olmalı safe olan ise ultraya çıkmalıMantıklı olan o'dur zaten. Seçkin Üye+ ya da Süper Üye+ olur ama belkide Ultra Üye+ olur.
En iyi kararı vereceklerinden şüphem yok ancak onaylı üye olmayacağından eminimhocam bence en az süper üye olmalı safe olan ise ultraya çıkmalı
normal bir üye olmama rağmen katılıyorum insanlar bu kadar basit erişmemesi lazım.forumdaki arkadaşlar da belki aynı görüştede olabilir yada olmayabilir bilmiyorum ama bence ezpubgm hilesinin üyelik seviyesi yükseltilmeli son zamanlarda çok hızlı bir şekilde hile devre dışı kalıyor ve bunun kullanıcı sayısına bağlı olduğunun kanaatındayım belki üyelik düzeyi yükseltilirse erişen kişi sayısı azalır ve hilenin süresi bir nebze uzayabilir
Aynen öyle hadi hilenin yasaklamasını geçtim o kadar emek var hilede yazan adamlara ayıp oluyor artıkhocam bence en az süper üye olmalı safe olan ise ultraya çıkmalı
doğru hileyi tekrar tekrar güncellemeye zamanlarıda olmayabilir hem onlar içinde kolaylık sağlanır bu durumdaAynen öyle hadi hilenin yasaklamasını geçtim o kadar emek var hilede yazan adamlara ayıp oluyor artık
pubgm korumaya önem vermeye başlamış gibi duruyor. yoksa zaten bir sürü free kek var pubgm için.forumdaki arkadaşlar da belki aynı görüştede olabilir yada olmayabilir bilmiyorum ama bence ezpubgm hilesinin üyelik seviyesi yükseltilmeli son zamanlarda çok hızlı bir şekilde hile devre dışı kalıyor ve bunun kullanıcı sayısına bağlı olduğunun kanaatındayım belki üyelik düzeyi yükseltilirse erişen kişi sayısı azalır ve hilenin süresi bir nebze uzayabilir
hayır dostum bundan önce böyle değildi banpan 2.0 vardı aynı şekilde ama yinede hile dayanıyordupubgm korumaya önem vermeye başlamış gibi duruyor. yoksa zaten bir sürü free kek var pubgm için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?