EzPugm için üyelik düzeyi arttırılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
forumdaki arkadaşlar da belki aynı görüştede olabilir yada olmayabilir bilmiyorum ama bence ezpubgm hilesinin üyelik seviyesi yükseltilmeli son zamanlarda çok hızlı bir şekilde hile devre dışı kalıyor ve bunun kullanıcı sayısına bağlı olduğunun kanaatındayım belki üyelik düzeyi yükseltilirse erişen kişi sayısı azalır ve hilenin süresi bir nebze uzayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dediğiz tabiki etkilesede maimum 1 gün farkeder bence çünkü daha yeni hileleri bile 1 günde fixlemeye başladılar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oturup boş post kasıp, rütbe atlamak bana mantıksız geliyor. Çoğu kişinin mesajları incelense 100 150 post mantıklı cevabı kalacak. Biraz istek yaparken mantıklı düşünün arkadaşlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pubg son zamanlarda artırdı bu konudaki çalışmalarını diye biliyorum

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bencede arttırılmalı hocam her önüne gelen giriyor sonra detect oluyor valorant en iyisini yaptı valla

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
forumdaki arkadaşlar da belki aynı görüştede olabilir yada olmayabilir bilmiyorum ama bence ezpubgm hilesinin üyelik seviyesi yükseltilmeli son zamanlarda çok hızlı bir şekilde hile devre dışı kalıyor ve bunun kullanıcı sayısına bağlı olduğunun kanaatındayım belki üyelik düzeyi yükseltilirse erişen kişi sayısı azalır ve hilenin süresi bir nebze uzayabilir
yeni hile geliyor o bayağı yüksek olacaktır diye tahmin ediyorum

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
+1 çok fazla onaylı üye var çok çabuk dt oluyor bence de yükseltilmeli

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yeni çıkacak hilede olur büyük ihtimalle seviye sistemi ama ne kadar olur orası muamma

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Yeni gelecek olan hile ile ban sorunu çözülecek ancak üye gruplarında bir değişim olacağı belirli değil hile çıktığı zaman konusundan ve UI den haberdar olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...