Çözüldü Ezreal R Atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ezreal R Atmıyor yardım edebilcek varmı auto r açık ancak atmıyor

Çözüm
teşekkürler arkadaşlar cansınız <3 arena modunda şöyle birşeyle karşılaştım adamın canı azdı atmadı dedim herhalde öldüremiyeceği için atmıyor manuel olarak attım ve adam öldü bu dediğiniz r safe açık under turrette açıktı ondan dolayımı oldu acaba 2. sorum under turret , safe ayarı ne işe yarıyor andınlatırmısınız şimdiden teşekkürler <3
Post automatically merged:

Safe kapadım ama hala atmıyor her el f5 de atyorum atmıyor + under turreti bulamadım
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
koridorda eğer ultiyle öldürcekse atıyor onun dısında kullanmıyor

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
eğer koridorda atmiyor ise use r safe ve dont use r under turret ayari acik olabilir, gerekli durumlar olusmadigi icin atmiyor olabilir. baska koridorlar icin ise gercekten hafizamda atmadigi kalmis, atiyorsa da cok nadiren atiyor sanirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
teşekkürler arkadaşlar cansınız <3 arena modunda şöyle birşeyle karşılaştım adamın canı azdı atmadı dedim herhalde öldüremiyeceği için atmıyor manuel olarak attım ve adam öldü bu dediğiniz r safe açık under turrette açıktı ondan dolayımı oldu acaba 2. sorum under turret , safe ayarı ne işe yarıyor andınlatırmısınız şimdiden teşekkürler <3
Post automatically merged:

Safe kapadım ama hala atmıyor her el f5 de atyorum atmıyor + under turreti bulamadım

Ekli dosyalar

• IMG_4007.jpg
    IMG_4007.jpg
    2.8 MB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...