Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler arkadaşlar cansınız <3 arena modunda şöyle birşeyle karşılaştım adamın canı azdı atmadı dedim herhalde öldüremiyeceği için atmıyor manuel olarak attım ve adam öldü bu dediğiniz r safe açık under turrette açıktı ondan dolayımı oldu acaba 2. sorum under turret , safe ayarı ne işe yarıyor andınlatırmısınız şimdiden teşekkürler <3
Post automatically merged:
Safe kapadım ama hala atmıyor her el f5 de atyorum atmıyor + under turreti bulamadım
eğer koridorda atmiyor ise use r safe ve dont use r under turret ayari acik olabilir, gerekli durumlar olusmadigi icin atmiyor olabilir. baska koridorlar icin ise gercekten hafizamda atmadigi kalmis, atiyorsa da cok nadiren atiyor sanirim.
teşekkürler arkadaşlar cansınız <3 arena modunda şöyle birşeyle karşılaştım adamın canı azdı atmadı dedim herhalde öldüremiyeceği için atmıyor manuel olarak attım ve adam öldü bu dediğiniz r safe açık under turrette açıktı ondan dolayımı oldu acaba 2. sorum under turret , safe ayarı ne işe yarıyor andınlatırmısınız şimdiden teşekkürler <3
Post automatically merged:
Safe kapadım ama hala atmıyor her el f5 de atyorum atmıyor + under turreti bulamadım