Süper Üye
Menü sol shift.onu bende bulamadım ya ınsert tusuna basıyorum menü de açılmıyor anlamadım
home veya shıft tuşlarının birini dene ıyı forumlaronu bende bulamadım ya ınsert tusuna basıyorum menü de açılmıyor anlamadım
Hocam 2. sıkıntın şundan dolayı oluyor . Adam sana doğru yürüyor diyelim tam yürürken menzile girdi ve birden side step attıp menzilden çıktı program onu sana doğru yürümeye devam edecek diye hesaplıyor q veya w sunu atıyor .Arkadaslar ezreal da lane clear acık oldugu halde q vurusunu sadece lasthit olarak atıyor yanı sureklı q vurmuyor sadece son vurus yapıyor mana yuzdesınıde ayarladım. ama oyle bi secenek goremedım veya ben mı bulamadım sızde de oylemı ? ve şunuda soylemek ıstıyorum bazen skıll shotları rakıp uzaktayken atıyor yanı menzılın dısındayken . sonuc olarakte rakibe deymiyor . o menzılı nereden ayarlıyoruz
Dostum belkide başka bir tane kullanmışlardır veya başka hesaplardan yorum kasmak için hesap açmış olabilirler çok önyargılı yaklaşıyorsun.Onaylı üye olmayan arkadaşların bu konuya neden yorum attıklarını anlamıyorum hepsini raporlayalım.
kb konuyla alakasız ama ben llazyshifti indirmek istediğimde rankım yetmiyr bu gün kayıt oldum nasıl halledebilirimArkadaslar ezreal da lane clear acık oldugu halde q vurusunu sadece lasthit olarak atıyor yanı sureklı q vurmuyor sadece son vurus yapıyor mana yuzdesınıde ayarladım. ama oyle bi secenek goremedım veya ben mı bulamadım sızde de oylemı ? ve şunuda soylemek ıstıyorum bazen skıll shotları rakıp uzaktayken atıyor yanı menzılın dısındayken . sonuc olarakte rakibe deymiyor . o menzılı nereden ayarlıyoruz
Evet bendede öyle ancak bana sorun yaratmıyor ve skilleri arada bir tutturamaması bence güzel bir olay script olduğumuz fazla anlaşılmıyor onun yanı sıra skilleri rakiple auto attack menzilindeyken %90 tutturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?