Ezreal Script ve genel lazysharp hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ezrael script mi vardı be?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bide şöyle bi durum var mesela atak hızımız 2.50 diyelim hiç hareket etmiyorken 2.50 hızında vuruyor ama kite yaparken tum ms delay ayarlarını 0 a cektıgımde bıle 2.50 lık atak hızıyla vurmuyor. sankı 2 35 lık hızla vuruyor gıbı bunu nasıl duzeltırız

Subzeroz
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
The ezreal script writer may have default settings. I think maybe you are not proficient in using ezreal champions in lazshap ban

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu durumlarda yaptığım şey boşluk çubuğuna ancak düşmanın yeteneklere çarpmaya yakın olduğunu bildiğimde basmak.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yorum yapmadan nasıl onaylı olacaklar onu söylermisin peki ?sen nasıl oldun? yorum yapmadım ama daha once L# kullanmıştım biliyorum yorum atarsam ban mı yiyeceğim?
Konuyla alakasız ve gereksiz yorum yapmak yasak doğal olarak bunları raporlamak benim hakkım iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum belkide başka bir tane kullanmışlardır veya başka hesaplardan yorum kasmak için hesap açmış olabilirler çok önyargılı yaklaşıyorsun.
Forumda 2 ayrı hesap kullanmak yasak ve scriptler birbirlerinden farklıdır lazysharp'la toir'i bir tutamazsın.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Forumda 2 ayrı hesap kullanmak yasak ve scriptler birbirlerinden farklıdır lazysharp'la toir'i bir tutamazsın.
Forumda gördüklerini aktarıyorlar da olabilir bu kadar önyargılı yaklaşmaya gerek yok. Ozama laysharp'la ilgili konuları 50 mesajı olanlar cevaplasın der gibi birşey oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tam bilmiyorum ama ingilizcen iyiyse Shift tuşuna basıp iyice bak ayarı bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...