Onaylı Üye
Knk tek bir script var ama her hero için farkli ayarlarin yapilmasi gerekiyordostum şimdi pek anlamadığım için soruyorum da her heroya özel bir script mi var ezreal scripti ile oynuyorum demiş ama her heroya ayrı ayrı script mi var cidden
Post automatically merged:
arkadaşlar pek anlamadığımdan soruyorum her heroya ayrı ayrı script mi var? ve bu script hilesini nerden temin edebiliriz. lol tr gold ve plat elodan sıkıldım..
peki bu scripti nerden temin edebilirim? ben yeniyim henüz üye olduğum için o hileden faydalanamıyorum galiba bi kaç şey okudum ama tam anlayamadımKnk tek bir script var ama her hero için farkli ayarlarin yapilmasi gerekiyor
Knk onayli üye olup memoryhackers arama yerine lol yazarsan hile karsina gelir kurulumunu falan çok iyi anlatmişlarpeki bu scripti nerden temin edebilirim? ben yeniyim henüz üye olduğum için o hileden faydalanamıyorum galiba bi kaç şey okudum ama tam anlayamadım
Tamamdır teşekkür ederim son bir şey sorayım şimdi onaylı üye olmam için 50 yorum yapmam lazım ama okuduğum yerde 2 gün geçmesi lazım hesabın açılmasından diyordu sonra başka bir yerde bi tane daha bişey okudum güncelleme mi ne gelmiş orada da 1 yazıyordu 2 mi 1 mi bilgin var mı?Knk onayli üye olup memoryhackers arama yerine lol yazarsan hile karsina gelir kurulumunu falan çok iyi anlatmişlar
Öncelikle rica ederim memoryhackers sitesinde kini dikkate al 2 gün yaziyor 2 gün bekleyip 50 mesaj yapabilirsen kolayca onayli hesap olabilirsinTamamdır teşekkür ederim son bir şey sorayım şimdi onaylı üye olmam için 50 yorum yapmam lazım ama okuduğum yerde 2 gün geçmesi lazım hesabın açılmasından diyordu sonra başka bir yerde bi tane daha bişey okudum güncelleme mi ne gelmiş orada da 1 yazıyordu 2 mi 1 mi bilgin var mı?
Dostum onu nereden bulcamdamage draw seçeneğini kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?