Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
:yazı:

Herkese selam dostlar! Bildiğiniz üzere dolar artık bağımsızlığını ilan etti bu devirde sistemimiz olmasa veya bozulsa ne yaparız derdine düşmeden sizlere tamamen F/P bir kasa sunacağım umarım işinize yarar, Aşağıda her hangi bir parçanın üstüne tıklayarak direk siteye ulaşabilirsiniz, Haydi Başlayalım!

:özellik:

İşlemci :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ana Kart :

RAM :

Ekran Kartı :

Kasa :

HDD / SDD :
/

:not:

Şimdi ben size şöyle bir kaç detay vereyim ilk olarak işlemci ile başlayalım fiyatına göre oldukça yüksek performans veren Ryzen 5 2600'ü seçtim kendisi şuan İ5 9400F ile aynı seviyede, ardından ileriye dönük yani upgrade için Gigabyte ana kart seçtim isterseniz over clock yaparak ta dar boğaz sorunu olmadan sistem kullanabilirsiniz. RAM kısmında ise çift kanal performansı veren fiyatına göre oldukça uygun olan Corsair 16 GB 3200 MHz RAM'leri ekledim ki 3200 MHz olması bize bir sürü avantaj sağlıyor. Ekran Kartı olarak RX570 seçtim kendisi güncel oyunlar da gayet sorunsuz performans veren GTX 1070 Ti ile aynı güçte bir ekran kartıdır. Kasa ise hem RGB olsun hem de biraz içi geniş olsun diye Rampage x horse modelini seçtim ek olarak 600W 80 Plus sertifikalı PSU'da içinde bulunmakta. HDD tarafında klasik 1 TB WD 3.5 seçtim nedeni de oyunlarınızı ve programlarınızı buraya depolayacaksınız. İşte asıl bombamız olan M2 SSD'miz Samsung 970 Evo Plus modelini seçtim çünkü sistemimizi böyle okuma yazma hızları yüksek olan bir SSD'ye kurup geri kalan programları ve oyunlarımızı da HDD kurarak sistemde dengeleri eşitlemiş olacağız. Umarım bu sistem işinize yarar bir daha ki konularımda görüşmek dileğimle hoş çakalın!

:resim:

w.jpg

Son düzenleme:
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
4700 Güzel 1 Pc Ellerine Sağlık

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
eline sağlık
ssd daha düşük modelini kullanılabilir

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bununla Pubg takılmadan oynanır eline sağlık konu için

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Zamanında 1500 TL'ye PS4 aldım ve şuanda oyunlara verdiğim para 4000 TL'yi geçti. Güzel sistem, toplayana ya da toplayabilene hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...