Faccebook hesabım çalındı yardımcı olacak biri var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar faccebook hesabım çalındı ve eposta kayıtlı değil yardımcı olabilecek birileri var mı ?

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
açtığın e posta hesabı örnek veriyorum : [email protected] ile bi hesap açtıysan gmailden yeni bir hesap açma yerinden aynı e postayı yazıp kontrol ettir eğer daha önce kullanılmamışsa yeni hesap aç aynı e postayla sonra şifreni yenile biter

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Eskiden şifremi unuttum yolu ile başka yöntemi de vardı. Hala var mı bilmiyorum ama en yakın arkadaşlarını falan seç diyordu ve birkaç soru soruyordu. Tabi, senin önceden zaten ayarlaman ve seçmen gerekiyor (çalınmadan önce). Her neyse, arkadaşlarını seçtikten sonra onlara kod gönderiyor. 3 tane arkadaşına gönderiyor bu arada. O kodlarla tekrardan şifre sıfırlayabilirsin. Hala var mı bilmiyorum tabii ki. Var olan bir sistemdi eskiden. E-posta yok diyorsun, haliyle alman zor. Hele ki telefon da yoksa, o zaman ümidini kes derim dostum.

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostum telefonla kayıt olmuşsun demektir bu? Kullandığın telefondan sıfırla başka yolu yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kayıt oldıugun maili hatirliyorsan gmailden ooluşturmayi dene yoksa hesap gitti

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Facebook destek birimine ulaş. Hesabında çalınmadan önce kullandığın e-posta adresini veya telefon numaranı belirt. Ayrıca çalınmadan önceki şifre ile de doğrulama yapabileceğini belirt yardımcı olacaklardır.

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hesabına ait olan mail adresi ile giriş yapmıyorsanız, telefon numarası üzerinden giriş yapıyorsunuzdur. Bu numaraya şifre al talebinde bulun. Ve eğer gerçekten de "hesabınızın çalındığını" düşünüyorsanız bu bir suçtur, en yakın emniyet müdürlüğüne gidip, bilişim suçları şubesinden suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Dosya Savcılığa intikal eder ve davanız açılmış olur. ilk duruşmaya katılır ve maddi durumunuz yerinde değil ise mahkeme size Baro'dan da avukat talebiniz var mı sorusuna "evet" der bulunursunuz. Ve hesabınız eninde sonunda size geri döner ve bu süreci avukatınız takip eder. Siz de kaybettiğiniz hesabınıza kavuşursunuz. Fakat birinin hesabınıza giriş yapmadığı yada çalınmadığı anlaşılır ise mahkeme masrafları avukat ve dosya masrafları ile karşılaşır hesabınız için girdiğiniz hukuk mücadelesinin faturası size kesilir ve yine hesabınıza ulaşabilirsiniz.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Desteke başvurun istereniz belki bir çözüm olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
eposta veya tlf na şifre geliyor daha önce benim hesaba girmeye çalışıldı direk bana mesaj geldi sizmisinz diye

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Telefon numarasını kayıt etmiştin bağlamışmıydın yani e postana ?_

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
telefon numarası kayıt etmediysen zor.ama desteke başvurursan kanıtlarsan kend hesabın olduğunu alabilirsin geri

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Üstüne bir bardak soğuk su iç :D

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
geri almak mümkün degil epostan ekli değilse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...