Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faccebook hesabım çalındı yardımcı olacak biri var mı?
açtığın e posta hesabı örnek veriyorum : [email protected] ile bi hesap açtıysan gmailden yeni bir hesap açma yerinden aynı e postayı yazıp kontrol ettir eğer daha önce kullanılmamışsa yeni hesap aç aynı e postayla sonra şifreni yenile biter
Eskiden şifremi unuttum yolu ile başka yöntemi de vardı. Hala var mı bilmiyorum ama en yakın arkadaşlarını falan seç diyordu ve birkaç soru soruyordu. Tabi, senin önceden zaten ayarlaman ve seçmen gerekiyor (çalınmadan önce). Her neyse, arkadaşlarını seçtikten sonra onlara kod gönderiyor. 3 tane arkadaşına gönderiyor bu arada. O kodlarla tekrardan şifre sıfırlayabilirsin. Hala var mı bilmiyorum tabii ki. Var olan bir sistemdi eskiden. E-posta yok diyorsun, haliyle alman zor. Hele ki telefon da yoksa, o zaman ümidini kes derim dostum.
Facebook destek birimine ulaş. Hesabında çalınmadan önce kullandığın e-posta adresini veya telefon numaranı belirt. Ayrıca çalınmadan önceki şifre ile de doğrulama yapabileceğini belirt yardımcı olacaklardır.
Hesabına ait olan mail adresi ile giriş yapmıyorsanız, telefon numarası üzerinden giriş yapıyorsunuzdur. Bu numaraya şifre al talebinde bulun. Ve eğer gerçekten de "hesabınızın çalındığını" düşünüyorsanız bu bir suçtur, en yakın emniyet müdürlüğüne gidip, bilişim suçları şubesinden suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Dosya Savcılığa intikal eder ve davanız açılmış olur. ilk duruşmaya katılır ve maddi durumunuz yerinde değil ise mahkeme size Baro'dan da avukat talebiniz var mı sorusuna "evet" der bulunursunuz. Ve hesabınız eninde sonunda size geri döner ve bu süreci avukatınız takip eder. Siz de kaybettiğiniz hesabınıza kavuşursunuz. Fakat birinin hesabınıza giriş yapmadığı yada çalınmadığı anlaşılır ise mahkeme masrafları avukat ve dosya masrafları ile karşılaşır hesabınız için girdiğiniz hukuk mücadelesinin faturası size kesilir ve yine hesabınıza ulaşabilirsiniz.