Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
:yazı:

Selamlar dostlar , FaceApp'ın ne olduğunu çoğumuz biliyoruz bilmeyenler için söylim

FaceApp , yüzümüzü istediğimiz şekile soktuğumuz programdır örnek veriyorum yaşlı yapabiliyoruz yaşlıysakta genç yapabiliyoruz ve daha bir çok özelliğe sahip bir program.

Lakin bu program hakkında Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'na (FBI) göre Rusya merkezli uygulama, ülke için ulusal tehdit olma potansiyeline sahip. Deniyor

FBI yardımcı direktörü Jill Tyson, New York'tan Demokrat Senatör Chuck Schumer'a mektubunda FaceApp'ın Rusya hükümetiyle bağlantılarını araştırdıklarını söyledi , ve mektubunda şunları dedi ;
"FBI, FaceApp gibi Rusya'da geliştirilen herhangi bir mobil uygulamayı veya benzeri ürünleri, topladığı verilere, mahremiyetine ve kullanım koşullarına ve hükümetin kullanımına sunulan yasal mekanizmalara dayanarak olası bir karşı istihbarat tehdidi olarak görmektedir."

FBI yazılımın kendisinden değil geldiği yerden endişe ediyor FaceApp'ın henüz casusluk gibi suçlayacak bir kanıt bulunmuyor.

İçimiz rahatladımı pek söylenemez ama hakkında hayırlısı olsun :D :p

:resim:

image (7).png

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Yandık desene gerçi küçükken kullanıyordum şimdi ki ile eski suratı babam görse tanımaz :D

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Amerika Google, Microsoft gibi şirketlerle dünyanın kişisel verisini toplayınca bir şey yok, Rusya'nın geliştirdiği uygulamalar yada Çin'li şirketler bunu yapınca ulusal tehdit oluyor. :mum:

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Amerika Google, Microsoft gibi şirketlerle dünyanın kişisel verisini toplayınca bir şey yok, Rusya'nın geliştirdiği uygulamalar yada Çin'li şirketler bunu yapınca ulusal tehdit oluyor. :mum:
Bilemeyiz ama haklıda olabilirler

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
@YTEragonWTF ben kullandım yüzümüzü şekilden şekle sokardık yaşlandırırdık

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
aman canım ne olacak kullanın tüm bilgilerinizi yabancılara verin bir şey olmaz ki :D

yaşlı olsam ne olacak :D en iyisi DeepN*de :D sorun şu pro versiyon da bile o fake yazısını kaldıramadım bilenler varsa mesaj atsın :D

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
aman canım ne olacak kullanın tüm bilgilerinizi yabancılara verin bir şey olmaz ki :D

yaşlı olsam ne olacak :D en iyisi DeepN*de :D sorun şu pro versiyon da bile o fake yazısını kaldıramadım bilenler varsa mesaj atsın :D
Güldürdünüz Allah razı olsun hocam :D :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bir kaç gündür bu uygulamayı arıyordum şans eseri burdan öğrendim çok teşekkür ediyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hiç kullanmadım ama gerçekten böyle şeyler sıkıntılı teknoloji geliştikçe gizlilik ihlalleri inanılmaz arttı.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kullananlar simdi kara kara düşünüyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...