Facebook biri Hesabına Giriş Yapmış Olabilir Hatası [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Bilgilerini güvende tutmak için hesabını kilitledik. Kilidi açabilmemiz için önce lütfen kimliğini doğrula ve şifreni değiştir.
Bu işlemi tamamlayana kadar hesabın gizli kalacak.

1 yıl önce sanalda facemi çalmaya kalkıştılar geri aldım ama bu hata çıktı karşıma ben hesaba giremiyom artık halledene

karşılığı efsane hediye verilecek

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kimlik doğrulamasını facebook destek üzerinde yapabilirsin.

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bilgilerini güvende tutmak için hesabını kilitledik. Kilidi açabilmemiz için önce lütfen kimliğini doğrula ve şifreni değiştir.
Bu işlemi tamamlayana kadar hesabın gizli kalacak.

1 yıl önce sanalda facemi çalmaya kalkıştılar geri aldım ama bu hata çıktı karşıma ben hesaba giremiyom artık halledene

karşılığı efsane hediye verilecek
Efsane hediyeye ihtiyacım yok ama yardım etmeye çalışıyım. Hesabınızın size ait olduğuna emin ve o hesap üzerinden işlem yapıyorsanız facebook çözüm merkesinde destek kısmında mail atma şansınız var. Oraya kişisel bilgileriniz ile bire bir doğru girdiyseniz ve kayıtlı olan telefon numarası da sizin üzerinize ait ve siz de o kişi oldugunuzu ve o gösteren faturayla ibraz ederseniz hesap o numaraya çekilip size güvenlik şifresi ile tek girişlik login şifresi gönderiyor. Ve hesabınıza kavuşuyorsunuz. Hesabınız aktif bir şekilde bir başkası tarafından kullanıldığını da düşünüyorsanız en yakın emniyet müdürlüğüne gidip suç duyurusunda bulunun gerekeni de polis arkadaşlar sizlere söyler. iyi forumlar

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Kimlik doğrulaması cihaz güvenlik ayari

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Kimlik bilgilerinizi doğrulayın olmassa facebooka ticket olarak gönderin.

FiestAir
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
facebook desteğe yaz kimlik bilgilerini paylaşıp alabiliyorsun

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bilgilerini güncellemeği dene hallolacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
kardeşim şifreni birisi değiştirmediyse hesap ayarlarından şifreni değiştir önce. sonra tüm hesaplardan çıkış yap seçeniğini tıkla. bir daha şifreyi bilmeyen kimse giremez hesabına

вσяη тσ ∂ιє
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
facebook desteğe kimliğinin fotoğrafını atarak destek talebi oluşturursan çözüleceğini düşünüyorum 1 kere kendı hesabımı bir kere de arkadaşımın hesabını böyle kurtarmıştık

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
kimlik fotoğrafı riskli olabilir. kimlik sanal bir ortamda paylaşılması ne kadar doğru sence

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kimliğini doğrulaman lazım yada 2 3 hafta bekleyince kalkıyor diye biliyorum kendi kendine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...