Reis nasıl alabilirim abim klaç yıldır o hesabı kullanıyordu adını felan suriyeli adam yapmış arapça böyle adam herşeyi deiştirmiş ama kullanıcı adı deişmemiş üstten çalındıgını anladık nasıl alabılırım bı bılgı verirmisin acaba alamazsakta nasıl kapatabilirizBasit Sosyal Mühendislik deneyin siber suçlara veya polise gideceğinizi söyleyin,
Sosyal mühendisliğe nerden erişebilirimBasit Sosyal Mühendislik deneyin siber suçlara veya polise gideceğinizi söyleyin.
Sosyal mühendislik bir nevi inandırma sanatı yani şöyle kısa örnek vereyim adama mesaj atın bu hesap bizimdi çalındı şimdi siber suçlara gidiyoruz mahkeme de görüşürüz diyeceksin böyle böyle inandır baktın inanmıyor mu, gerçekten git savcılığa başvur bu ülkede yaşıyorsa bir daha bu ülkeye adım atamaz.Reis nasıl alabilirim abim klaç yıldır o hesabı kullanıyordu adını felan suriyeli adam yapmış arapça böyle adam herşeyi deiştirmiş ama kullanıcı adı deişmemiş üstten çalındıgını anladık nasıl alabılırım bı bılgı verirmisin acaba alamazsakta nasıl kapatabiliriz
Post automatically merged:
Sosyal mühendisliğe nerden erişebilirim
Fotoğraf atayımmı bro adama bi bak bi almayı felan deneme şansın varmı rica etsemSosyal mühendislik bir nevi inandırma sanatı yani şöyle kısa örnek vereyim adama mesaj atın bu hesap bizimdi çalındı şimdi siber suçlara gidiyoruz mahkeme de görüşürüz diyeceksin böyle böyle inandır baktın inanmıyor mu, gerçekten git savcılığa başvur bu ülkede yaşıyorsa bir daha bu ülkeye adım atamaz.
Sosyal mühendislik bir nevi inandırma sanatı yani şöyle kısa örnek vereyim adama mesaj atın bu hesap bizimdi çalındı şimdi siber suçlara gidiyoruz mahkeme de görüşürüz diyeceksin böyle böyle inandır baktın inanmıyor mu, gerçekten git savcılığa başvur bu ülkede yaşıyorsa bir daha bu ülkeye adım atamaz.
Dostum ben sana neler yapman gerektiğini söyledim ilerisine karışamam.Fotoğraf atayımmı bro adama bi bak bi almayı felan deneme şansın varmı rica etsem
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 18541
Olur anlatırmısınDostum ben sana neler yapman gerektiğini söyledim ilerisine karışamam.
Yukarıda örnek vererek bahsettim bakarsan anlarsın dostum umarım alırsın hesabınızı.Olur anlatırmısın