Facebook hesabım hacklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Facebook hesabım hacklendi, yardımcı olabilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yani maili sende olan bir facebook hesabını geri alırsın. şifremi unuttum kısmından o hesabın senin olduguna dair bilgileri girmen yeterli. Kayıt olurken kullandığın mail ve telefon numarası yeterli

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yani maili sende olan bir facebook hesabını geri alırsın. şifremi unuttum kısmından o hesabın senin olduguna dair bilgileri girmen yeterli. Kayıt olurken kullandığın mail ve telefon numarası yeterli
gmail kendi üzerime kayıtlı olmasına rağmen hesap çalındı çalan kişi epostamı değiştirerek kendi üstüne aldı kendi gmailime gelen bildirim ile kurtarmaya çalıştığımda hacklendiği için geri alamadım bi türlü sanırım bu durumda bir hacker bulmam gerekecek

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ticket at facebook'a geri alinabilir. benim instagram calinmisti isim degismisti e-mail degistirilmisti ama geri aldim ayni hesabi

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İlk e-posta sende hala duruyorsa sıkıntı yok demektir. Facebook'a e-posta yolla. Benim de gitti fakat yardım ettiler geri aldım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam, öncelikle geçmiş olsun. Buradaki hiçbir arkadaşın seni Facebook desteğe yönlendirmekten başka bir yardım yapması mümkün değil. Kendilerine ulaş ve durumunu detaylı şekilde anlat. E-posta adresin üzerine kayıtlıyken bir kişinin hesabına girmesi çok zor, bilgisayarına virüs bulaşmış olabileceğini düşünüyorum, bu yüzden bilgisayarını taratmanı öneririm.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
gmail kendi üzerime kayıtlı olmasına rağmen hesap çalındı çalan kişi epostamı değiştirerek kendi üstüne aldı kendi gmailime gelen bildirim ile kurtarmaya çalıştığımda hacklendiği için geri alamadım bi türlü sanırım bu durumda bir hacker bulmam gerekecek
Hocam Facebook destek e yazdığınızda eski Facebook kullandığınız telefonunuza giriş bildirimi gönderiyor hesap sahibi siz olduğunuzu anlarsa ama ben tel değiştirdiğimden geri alamadım hesabı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eğer eski mail hala sende ise facebook'a mail gönder kendileri seninle mail üzerinden iletişime geçecektirler.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Geri almanın yöntemleri aşağıda mevcuttur:
  1. Kayıtlı E-Posta
  2. Kayıtlı Telefon numarası
Bu dışında başka yöntemleri mümkün değil. Alternatif olarak Facebook Destek Merkezi üzerinden hesabınız TC Kimlik Cüzdanı doğrulayarak siz geri alabilirsiniz.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Mail atarak geri açabilirsin kurarkenki bilgilerini biliorsan

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
daha öncedengiriş yapmiş oldugun cihazdan desteğe talep aç ben öyle almiştim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
eğer numaran kayıtlı ise facebook şifre talebini numara olarak istek (şifremi unuttum anlamında)

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ticket attıgında facebook senden bi kaç bilgi istiyecektir eger onları biliyorsan alabilirsin yüksek ihtimal

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mail ve telefon numaran ile kurtarabilirsin hesabını

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam facebook hesap kurtarma sayfasını kullanın: Facebook hesap kurtarma sayfasına gidin ve hesabınızın ele geçirilmesini bildirin. Facebook size birkaç güvenlik adımı sağlayacak ve hesabınızın yeniden ele geçirilmesine yardımcı olacaktır.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam hesabı kurduğunuz e posta duruyorsa alabilirsiniz duruyorsa geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
e postan bağlıysa alabilirsin başka çare yok mail atmaktan başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...