Üye
Facebook hesabım hacklendi, yardımcı olabilecek var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
gmail kendi üzerime kayıtlı olmasına rağmen hesap çalındı çalan kişi epostamı değiştirerek kendi üstüne aldı kendi gmailime gelen bildirim ile kurtarmaya çalıştığımda hacklendiği için geri alamadım bi türlü sanırım bu durumda bir hacker bulmam gerekecekyani maili sende olan bir facebook hesabını geri alırsın. şifremi unuttum kısmından o hesabın senin olduguna dair bilgileri girmen yeterli. Kayıt olurken kullandığın mail ve telefon numarası yeterli
Hocam Facebook destek e yazdığınızda eski Facebook kullandığınız telefonunuza giriş bildirimi gönderiyor hesap sahibi siz olduğunuzu anlarsa ama ben tel değiştirdiğimden geri alamadım hesabıgmail kendi üzerime kayıtlı olmasına rağmen hesap çalındı çalan kişi epostamı değiştirerek kendi üstüne aldı kendi gmailime gelen bildirim ile kurtarmaya çalıştığımda hacklendiği için geri alamadım bi türlü sanırım bu durumda bir hacker bulmam gerekecek
hocam öncelikle geçmiş olsunda nasıl oldu olay mesela eskiden bazı siteler sayesinde çocuk normal fesbuk hesabına girer gibi giriyordu şifre mail sana geliyordu bu tarz 1 olaya mı düştünFacebook hesabım hacklendi, yardımcı olabilecek var mı?