Üye
i have been using it for 13 years alreadyWaste of time to re-enter! 13Years after! Get new One is best way enter new joy!
Keep move On! else any important that one means touch with text! be Support !
bütün klasörlere baktım daha önceden facebook bildirimlerini kapatmış olamam şifre mailinin gelmesi için seçtiğim hesap yeni kurmuş olduğum bir hesaptı, daha sonradan tekrar eskiden kurulmuş bir gmail hesabı ile denedim belki yeni hesap facebook bunu spam istek olarak algılar diye oda olmadı.mail ulaşması gerek "spam" klasörüne baktınızmı. yada daha önceden mailden facebook bildirimlerini kapatmak için engellemiş olabilirsiniz engelini kaldırabilirsiniz
Anladım info@facebook.com direkt olarak mail atın durumu anlatın kısa bir süre içerisinde geri dönüş sağlarlar başka çözüm yok malesef.i have been using it for 13 years already
bütün klasörlere baktım daha önceden facebook bildirimlerini kapatmış olamam şifre mailinin gelmesi için seçtiğim hesap yeni kurmuş olduğum bir hesaptı, daha sonradan tekrar eskiden kurulmuş bir gmail hesabı ile denedim belki yeni hesap facebook bunu spam istek olarak algılar diye oda olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?