Facebook hesabımın, mailine şifre değiştirme e-postası gelmiyor [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
13 yıl önce açtığım facebook hesabımda güvenilir kişileri seçme doğrulaması açıktı yani 4 kişi size kod veriyor, onun haricinde hesapta ne telefon var ne mail adresimin şifresini biliyorum. Hesabımın şifresini unuttum 4 kişiden kodu alıyorum başarılı diyor seçtiğiniz mail adresine mail gelecek 30dk içinde gelmez ise destek ekibimize yazın diyor ne mail geliyor ne yazacak bir yer bulabiliyorum bunu nasıl çözebilirim? Nereye yazmam gerekiyor veya benim yapabileceğim bir şey var mı

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Waste of time to re-enter! 13Years after! Get new One is best way enter new joy!
Keep move On! else any important that one means touch with text! be Support !

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
mail ulaşması gerek "spam" klasörüne baktınızmı. yada daha önceden mailden facebook bildirimlerini kapatmak için engellemiş olabilirsiniz engelini kaldırabilirsiniz

Üye
5 HİZMET YILI
Waste of time to re-enter! 13Years after! Get new One is best way enter new joy!
Keep move On! else any important that one means touch with text! be Support !
i have been using it for 13 years already:)

mail ulaşması gerek "spam" klasörüne baktınızmı. yada daha önceden mailden facebook bildirimlerini kapatmak için engellemiş olabilirsiniz engelini kaldırabilirsiniz
bütün klasörlere baktım daha önceden facebook bildirimlerini kapatmış olamam şifre mailinin gelmesi için seçtiğim hesap yeni kurmuş olduğum bir hesaptı, daha sonradan tekrar eskiden kurulmuş bir gmail hesabı ile denedim belki yeni hesap facebook bunu spam istek olarak algılar diye oda olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
i have been using it for 13 years already:)

bütün klasörlere baktım daha önceden facebook bildirimlerini kapatmış olamam şifre mailinin gelmesi için seçtiğim hesap yeni kurmuş olduğum bir hesaptı, daha sonradan tekrar eskiden kurulmuş bir gmail hesabı ile denedim belki yeni hesap facebook bunu spam istek olarak algılar diye oda olmadı.
Anladım [email protected] direkt olarak mail atın durumu anlatın kısa bir süre içerisinde geri dönüş sağlarlar başka çözüm yok malesef.

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
I looked at all the folders before I could not have turned off the Facebook notifications. The account I chose to receive the password mail was an account I had just set up, later I tried it again with an old gmail account, maybe the new account facebook perceives this as a spam request.

then you can try to reset via Mobile Otp! or first login your recovery mail id first and go to reset with that mail id verification code via! check all inbox or important or snoozed or starred or spam Box! if you not get VC you can wait 24 hours once requested Code!
else get this link !
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Abi spami kontrol edin veya aynı eposta ile facebook açmaya çalışıp buglayın

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum uzun süre girmedigin için hesap devre dışı bırakmışlar kimlikle doğrulama yapılması gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...