Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam hesabı çalan kişi kendi bilgileri ile değiştridiyese zor ama sana tavsiye hesabı kullandığın cihazdan bi aynı şeklide bi hesap daha açman ve çalınan hesabını o hesaptan bildirmen facebook yapay zeka sistemi bunu anlıyor ya hesabı kapatıyor yada hesabı geri veriyor
Dostum çalınmış bir hesabı tekrar çalmak, hiç çalınmamış hesabı çalmaktan daha zor. Hiç çalınmamış hesapta genelde kullanıcı nasıl hesabı savunması gerektiği bilincinde olmuyor. Fakat çalan adam bu tarz konulara hakim olduğu için hackerdan hesap çalmak diye bir kalıp hiç duymadım. Mail hesabın hala sendeyse yapabileceğin tek şey desteğe başvurmak.
Hesabın çalındıysa burda derman bulamazsın. Hesabını geri almak istiyorsan git suç duyurusunda bulun al hesabını. Karşı tarafa özel hayatın gizliliğini ihlalden dolayı ceza aldırtabilirsin. Numara yayıp şunu bi rahatsız edin bu dolandırıcı yada bu benim facebook hesabım çalındı lütfen geri çalın demeyle olmaz bu işler. Bunların hepsi suç ve kanunda cezalarla desteklenmektedir. Kimse tanımadığı birisi için bu riski almaz sabah sabah keyfimi bozdun bilader düşünmeden iş yapıyorsunuz adamı deli ediyorsunuz başka birşey değil.
kardeşim bir numara yayma birde facebook hesap çalma bu yaptığın ilegal işler gidip kendin araştırıp yap burada millete bu hesabı çalabilen var mı yok numarayı arayabilen varmı yok şunu yapan var mı sorma cidden çok itici oluyor böyle konular mantıksız