Facebook Sahte Kimlik Ile Hesabi Erisime Kapatmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Merhaba.[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bu konu gercekten ise yariyor.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Umarim dogru amaclar icin kullanirsiniz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Sorumluluk Kullaniciya Aittir.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Ilk olarak sahte kim yapiyoruz "PhotoScape" ile yapabilirsiniz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Internette bir suru bos kimlik var eminim ki bulabilirsiniz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bulamayanlar bana ozelden ulasabilirler.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]ORNEKTIR YAZISI OLMASIN!![/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bu islemleri yaptiktan sonra izleyecegimiz yol:[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif](Bu kisimdan sonraki yol alintidir)[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Ilk olarak hesap kapatma formuna geliyoruz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 Formu[/url]

Ve adımlara geçelim..

1.Adım = "Birisi beni veya bir arkadasimi taklit eden bir hesap acmis" secenegini seciyoruz"

2.Adım = "Bir Facebook hesabınız var mi?" Sorusuna "Hayir" secenegini secelim.

3.Adım = "Bu hesap mı sizi taklit ediyor?" Sorusunu secip "Hayir, ama taklit edilen kişinin yetkili temsilcisiyim (orn. ebeveyn veya yasal vasi)"
Secenegini seciyoruz.

4.Adım = "Taklit profilin baglantısı (URL kismi)"
Kisima gelip yapacaginiz kisinin  adresini buraya yapıştırıyoruz..

5.Adım ="Kimlik yükleyin
Kimliginiz veya temsil etmeye yetkili olduğunuz kişinin kimliği" kismina gelip "Dosyayi Sec'e tikliyoruz ve yapacaginiz kisi icin hazirladiginiz kimligi buraya update ediyoruz ve formumuzu bitiriyoruz.

***Kimlik yuklu ise facebookunda olacagini zannetmiyorum ve kimlik numarasinin facebook tarafindan aratalicagini tahmin ediyorum bune gore yapiniz.[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...