Facebook Sifremi Unuttum Gonderilen Kodu Bulmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Merhabalar.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Aklimin bir kosesine takilan olayi anlatmak isterim.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bu olayi denedim ve basarili oldu.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bildiginiz gibi sifremi unuttum ile kod gonderdigimizde 6 haneli bir kod gonderiyor.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bu kod 111111-999999 arasinda bir koddur.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Firefox tarayicisinda "Fireforce" adli eklenti mevcut.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bu program aslinda brute force gibi bir eklenti.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Ilk olarak tarayiciyi indirin.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Daha sonrasinda Fireforce eklentisini indirin.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Istedıgınız Facebook E-Postasina girin ve sifremi unuttum diyelim.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Daha sonra kod gonderildiginde bir kere yanlis yazalim.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Yukarda cikan "The number you entered doesn't match your code. Please try again." Yani "Girdiğin sayı, kodunla eşleşmiyor. Lütfen tekrar dene."[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Yazisina "Inspect Element" yani "Secimin kaynak kodunu goster"e tikliyoruz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Hata kodunu tirnaklar dahil aliyorsunuz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Hata kodunu kopyaliktan sonra kod girme kismina donuyoruz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kod kismina sag tik yapiyoruz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Sonra bu yolu izliyoruz FireForce > Generate password > 0-9 tikliyoruz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Son satira kopyaladigimiz hata kodunu oraya yapistiralim.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Ilk satira 000001 yaziyoruz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Ikıncı satira 999999 yaziyoruz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]En alttaki Failed butonunu seciyoruz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Save diyoruz ve islemimiz bitiyor.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Surekli olacak diye birsey yok fakat denediklerimin hepsinde calisti.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Tesekkurler.[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...