Facebook sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herkese merhaba ! pubg hesabım facebook 'a bağlıydı hesabım çalındı facebook ' a giriş yapmaya çalışıyorum bu çıkıyor karşıma 1 ay oldu çalınanı yani çok garip girsem facebook'a alıcam hesabı da bu problem çıktı ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz ?

------------------------------------------------
Gönderdiğin Bilgileri Aldık
Yine de Facebook'u kullanmak için yaşının yeterince büyük olmadığını tespit edersek, hesabın kalıcı olarak kapatılır. Bunun nedeni hesabının Hizmet Koşullarımıza uymamasıdır.
Facebook'taki insanların güvenliğini her zaman gözetiyoruz. Bu nedenle bilgilerin incelenene kadar hesabını kullanamazsın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hesabini 2 haftaya kadar sana donerler cok buyuk ihtimalle bilgerini degistirmisler onun icin eski bilgilerjni dogru verdiysen hesabin sende olur

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yakın zamanda google ile girerkende sıkıntı veriyor artık özellikle pc de mobil platform üzerinden oynarken

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Tam anlayamadım, şu an facebook hesabın sende mi? Çalındıktan sonra geri aldın mı?

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
13 yaşından küçükleri engelliyor facebook doğum tarihini 13ten küçük yaptıysan olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sana geri dönüş olacaktır, fakat 13 yaşından küçükseniz facebook kuralları gereği hesabınızı kullanamazsınız.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
benhim başımada geldi bu 2021 ocak ayında durduk yere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...