Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:yazı:

Hepinize merhaba arkadaşlar bu konumda sizlere Facebook'un yeni geliştirmeye başladığı bir asistanı anlatacağım.

:resim:

facebook-nedir.jpg

Hepimizin zamanında çokça kullandığı Facebook, çok güzel bir proje geliştirmeye başladı. Facebook şirketi, uzun yazıları okumaya üşenen insanlar için bir asistan yapmayı planlıyor. Uzun yazıları okumayı sevmeyenler için çok güzel bir asistan olacağını düşünüyorum.
Facebook şirketinin baş teknoloji yöneticisi Mike Schroepfer yeni nesil üst düzey teknolojilere büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. Facebook şirketi bir kaç gün önce yıl sonu toplantısı yapmıştı. Yeni üst düzey teknolojiler üzerinde çalıştıklarını söylemişlerdi.

Bu üst düzey teknoloji de iki dikkat çeken özellik bulunuyor. Bunlardan birisi uzun yazıları okumayı sevmeyip, üşenenler için özet halinde anlatan TLDR adlı bir asistan. İkincisi ise insanların düşündüklerini algılamak ve bu düşünülen şeyleri eyleme dökecek bir asistan olarak sunulacak.

İnsanlar Bu Asistan Sayesinde Uzun Makaleleri, Yazıları Okumak Zorunda Olmayacak

gdf.jpg

Buzz Feed
adlı şirketin bizlere verdiği bilgiler şöyle;
İnsanlar artık uzun makaleleri, metinleri, yazıları okumayacak. Bunun yerine Facebook adlı şirketin geliştireceği okuması uzun zaman alan metinleri,yazıları,makaleleri özetleyip bize maddeler halinde teker teker sunacak.
Bu asistana TLDR adı verilecek. Metinleri kullanıcıya sesli bir şekilde dinletecek, kendisi okuyacak. İnsanlar bu asistan ile birlikte başkalarının paylaştığı gönderilere sesli bir biçimde cevap verebilecek.

:not:

Ben böyle bir şeyin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum siz bu asistan hakkında ne düşünüyorsunuz?​

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Özetlemesi iyi olur, güzel bir iş bence.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
gayet güzel bir iş olmuş babama haber vereyim .d

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Yüksek öğrenim öğrencileri için bayağı kullanışlı olur.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Üşengeçler için çok faydalı. Umarım en kısa zamanda gelir.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hit durumu düşük ve bu asistanın pek tercih meselesi olacağını sanmam gerçi ama yine de kullananlar olabilir. Makaleleri kısa olarak sonuçlayıp bildirmesi iyi yani. Durum için ihtiyacı olanlara ve kullanmak isteyenlere pozitif proje olmuş.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vallaha ben pek kulanmıyorum artık bıraz byatladı gıbı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...