Facebook Yeni İstasyonunu Açıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
:yazı:

Merhaba değerli forum sakinleri facebook yeni bir istasyon açıyor. Facebook'un İstanbul da istasyonu vardı Ankaraya da bir tane istasyon açıyor. Facebook’un girişimlerinden bir tanesi olan Facebook İstasyon, Türkiye’de ilk olarak İstanbul’da açılmıştı. Facebook İstasyon’un Türkiye’deki bir diğer noktası ise Ankara olacak. Habitat Derneği Başkanı Sezai Hazır ise Ankara’da açılacak Facebook İstasyon için şu ifadeleri kullandı: “7 bölgesel merkez açarak Türkiye'deki girişimciliğin geliştirilmesini amaçladık. Bugün 6'ıncı imzayı atarken yakın zamanda Ankara merkezinin de açılışını yapmayı diliyoruz.”

:resim:

facebook.jpg

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İnşallah istihdam ortamı yaratılır

New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Facebook'ta Google gibi internet hızıyla istediğniiz oyunu oynamamızı sağlayacak altyapı olarak görüyorum bunu
detaylı bilgiyi siteden veya googleden araştırıp bulabilirsiniz. Google şuan istasyonlar kurup ; bilgisayarın gücüyle değil internet hızınıza bağlı olarak oyun oynamayı sağlayacak. Facebook'ta (gameroom) sanırım bunun için altyapı yapıyor(sadece bunun için demiyorum tabi başka amaçlarıda vardır ama geleceğe ufak bi yatırım yapıyor şahsi görüşüm).

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
facebook öne çıkmak için elinden geleni yapıyorum bakalım karşılığını alacak mı

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
facebook bu aralar eski zirvesini yakalamak için çok çalışıyor bakalım ilerde nasıl çalışmalar yapacak bunlar sadece başlangıç olarak görüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu istasyonlar ne işe yarayacak tam olarak?

Üye
6 HİZMET YILI
Evet, bence bu Facebook iş faaliyetlerini denemek için iyi bir zaman
Facebook konuşlandırılmaya başladığında, çevrimiçi iş adamları için altın bir fırsat olacak. Çok düşük reklam maliyetleri ile Facebook'un kendisinden çok destek alacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...