Facebook'a bağlı hesap silme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba . Facebook 'a bağlı hesabım banlandı . Sonra twitter üzerinden yeni hesap açtım onunla oynuyorum ama yeni hesabımı facebook'a bağlamak istiyorum. Öncelikle banlı hesabı facebooktan kaldırmak gerekiyor. Bu mümkün müdür ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
arkdslar telefonm numaramın onceden acıp kapadıgım faceme baglı hala nasıl tamamen kaldırırım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kendi facebook hesabına giriş yapıp kaldırıcaksın facebooktan O da olmazsa emulatörden ön belleği temizle

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu mümkündür ayarlardan kısmından çıkış yap facebook a bağlı olan hesabıından sonra istediğin yerden bağlanabilirsin terkar faceden başka hesaptan bağlanıpta girebilirsin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Gameloop üzerinden oyuna girip, hesaptan çıkış yapamıyorsan aşağıda anlattıklarımı yaparsan sorunun çözülecektir:

Öncelikle emülatör'den oyunu an, sonra sağ buton kısmında bulunan geri tuşuna sürekli bas, seni ana menüye atsın. (Oyunu kapatsın yani.)
Ana menüde F9'a bas, diğer uygulamalar gözükecek oradan tarayıcıyı açıp es file explorer apk indirip kur.
Kurulduktan sonra aynı ekrana (uygulama seçimleri ekranı) gelip ES File uygulamasını aç.
Önüne çıkan ekranda sağ tarafta yazan Device kısmına tıkla, data klasörüne tıkla, içinde tekrar data klasörüne tıkla ve aşağıya doğru in
Orada isimlerinde tencent bulunan klasörleri seç (klasör üzerine farenin sol tuşu ile basılı tut) ve seç. (2 klasör var zaten)

Sildikten sonra oyunu tekrar aç ve giriş yaptığın hesaplardan çıkış yapmış olacaksın.
Yeni facebook ya da twitter hesaplarıyla giriş yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...