vay cannnnnnnnnnnınavpn kullanarak açarsan istemez.
Bu işlem için kayıt esnasında vpnle kayıt yaptırmaya gerek yok değil mi? şimdi vpn ile girip numara isteyincede dediğin gibi yapsam olur sanırım?facebook önlem almış vpn açıp facebook a giriceksin hesap açıcaksın doğrulama isteyincede receive sms yazıp orda hangi ülkenin vpn sinde isen amerikanın vpn si iyi olur yani amerikaya bağlan vpn önerim psiphon3 giriceksin doğrulama isteyince receive sms yazıcaksın amerika bayrağı olan bir numaraya tıklayacaksın o numarayı yapıştırıcaksın kabul ederse oluyor kabul etmezse başka number dene
aynen öyleBu işlem için kayıt esnasında vpnle kayıt yaptırmaya gerek yok değil mi? şimdi vpn ile girip numara isteyincede dediğin gibi yapsam olur sanırım?
Hacı email problemi yok, facebooktan hesap açınca er geç sana telefonla hesabı onayla diyor. Onaylamayınca oyunada giremiyorsun. tek numara ile hakkımı doldurmuşum, bizimkilerin cep numarasına dadanmadan başka çözüm bulabilir miyim onu bakıyorum.bence 10 dk lık e posta lar var onunla deneyebilirsin pugb için yararlı
Satın aldığınız yeri atabilir misin? Tam olarak nasıl oluyor bu?Atıyorum, fake facebook hesabı aldık diyelim, çarı ona bağladık. yarın öbür gün hesap elden gidince çarda gitmez mi?Ben hesap satın aldım adıma da fake kimlik yaptım uğraşmadım bi daha kapanmıyor
hesabın adıyla soyadıyla tarihiyle oynamazsan o hesap gitmez kardeşim benim siteyi atıyım.Satın aldığınız yeri atabilir misin? Tam olarak nasıl oluyor bu?Atıyorum, fake facebook hesabı aldık diyelim, çarı ona bağladık. yarın öbür gün hesap elden gidince çarda gitmez mi?
Açtığın facebook hesabına 3 tane güvenilir hesap daha ekle kitlendiğinde kurtarırsın olur böylelikleya harbiden şunu bi halledelim tel no onaylıyorum sonra hesap yine kitleniyor foto istiyor maykıl cordın fotosu yolluyorum kabul edilmiyor
sıkıntı şu zaten benden tel no istiyor kitlendiğinde veriyorum beklemeye alıyor daha sonra foto istiyor veriyorum beklemeye alıyor daha sonra kitleniyor hesapAçtığın facebook hesabına 3 tane güvenilir hesap daha ekle kitlendiğinde kurtarırsın olur böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?