Faceİt Hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bugün steam satıyordum ancak satış sitesi faceit hesabımı istedi benden. Ancak ben adam benden hesabı istediginde ben faceit diye birşey oldugunu ögrendim :D Biraz araştırdım ancak aklımdaki tüm hesaplarımı denesemde hiçbirine bağlı değil. Hesabımı nasıl bulabilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
öncesinde steamında ekli faceit kullanan arkadaşına bir sor steamla direk bağlantılı olduğu için faceitte arkadaşının profilini görebiliyorsun orada profilin varsa hafızanı biraz daha zorlayıp hesabını bulman gerek fakat yoksa kayıt yapmamışsındır istersen kayıt olabilirsin e-sporcuların tercih ettiği platformdur faceit 128 tickrate ile fpl de oynarlar denemeni tavsiye ederim normal mm sunucularından kat kat iyi ve daha iyi oyunlar dönüyor iyi oyunlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bugün steam satıyordum ancak satış sitesi faceit hesabımı istedi benden. Ancak ben adam benden hesabı istediginde ben faceit diye birşey oldugunu ögrendim :D Biraz araştırdım ancak aklımdaki tüm hesaplarımı denesemde hiçbirine bağlı değil. Hesabımı nasıl bulabilirim?
faceit hesabına steam üstünden giriş yaptıysan istemesi çok normaldir

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
faceit hesabına steam üstünden giriş yaptıysan istemesi çok normaldir
hocam faceit diye birşey oldugunu yeni öğrendim nasıl gireyim :D
Post automatically merged:

öncesinde steamında ekli faceit kullanan arkadaşına bir sor steamla direk bağlantılı olduğu için faceitte arkadaşının profilini görebiliyorsun orada profilin varsa hafızanı biraz daha zorlayıp hesabını bulman gerek fakat yoksa kayıt yapmamışsındır istersen kayıt olabilirsin e-sporcuların tercih ettiği platformdur faceit 128 tickrate ile fpl de oynarlar denemeni tavsiye ederim normal mm sunucularından kat kat iyi ve daha iyi oyunlar dönüyor iyi oyunlar :)
Yani steamımda ekli herhangi birisi benim steamim üzerinden faceit mi açabiliyor hocam tam anlamadım :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
take my account i dont play it anymore msg me for the account :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Faceit bir lig. CSGO için özel sunucular mı

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Faceit çeşitli online oyunları, belli bir platform üzerinden arkadaşlarınız beraber veya rekabetçi maçlar şeklinde oynamanızı sağlıyor. Genellikle faceitte fazla hile yapılmaz, sebebi hile koruması ve hesap güvenliği. Sıra sorunun cevabına gelirsek, steam'inin bağlı olmadıgı e-posta ile deneyip kur sonra bağla. Ben de oluyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...