faizsiz kredi mantıklı mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FENERBAHÇE
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam. akbank 10000 ihtiyaç kredisi veriyor ve faiz yüzde 0 yazıyor. suan 12. sınıfım ailemden para sadece otobüs için alıyorum ekstra harcama yapmıyorum. yazın çalışacağım iş garanti ve getirisi güzel. simdi sorum şu. bu krediyi alıp paranın 2000 tlsini çeksem 8k kartta bıraksam 2000 tl yi yaza kadar harcasam yazın harcadığım kadarını kapatıp krediyi kapatsam sonrasında kazandıgım parayla devam etsem mantıklı bir iş olur mu?
Ve bu faiz neden yüzde 0. bilen duyan gören var mı.
WhatsApp Image 2023-03-22 at 14.29.51.jpeg

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Altta yazan yazıya göre belirli aralıklarla güncellenmektedir diyor. Krediyi çektikten sonra Faiz oranı değişebilir. Bankaya gidip detaylıca öğrenmen daha iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bazı banklar yenı musterılerıne falan faızsız dusuk mıktarda kredı verıyor boyle bende cekmıstım pandemı donemınde faız sız dıye cekılebılır

FENERBAHÇE
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Altta yazan yazıya göre belirli aralıklarla güncellenmektedir diyor. Krediyi çektikten sonra Faiz oranı değişebilir. Bankaya gidip detaylıca öğrenmen daha iyi olur.
1679485310811.png

akbankın kendi sitedindeki 0 faizli kredi açıklaması
Post automatically merged:

bazı banklar yenı musterılerıne falan faızsız dusuk mıktarda kredı verıyor boyle bende cekmıstım pandemı donemınde faız sız dıye cekılebılır
dostum çok mantıklı değil mi zaten elime para geçicek o para geçene kadar sefil gibi yaşamaya ne gerek var :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
faızsız kredı ztn bı kaybın yok aylık odemelerıne dıkkat edıp sıcılını kırletmedıkten sonra çek gıtsın :)

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 88407
akbankın kendi sitedindeki 0 faizli kredi açıklaması
Post automatically merged:

dostum çok mantıklı değil mi zaten elime para geçicek o para geçene kadar sefil gibi yaşamaya ne gerek var :)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yı okuyunca Hayat sigortası yaptırmak zorundasın hayat sigortası aylık mı ödeniyor kredi çekmediğim için bilmiyorum fakat aylık ise 181,93 TL ödemen gerekcek 12 Ay ödersen 2,183 TL ediyor. Dediğim gibi bunu bankadan öğrenmen daha yararlı olacaktır. Sitede ve mobilde güncellemeyi unutmuşuz yalanına karşı önlem almış olursun.

FENERBAHÇE
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yı okuyunca Hayat sigortası yaptırmak zorundasın hayat sigortası aylık mı ödeniyor kredi çekmediğim için bilmiyorum fakat aylık ise 181,93 TL ödemen gerekcek 12 Ay ödersen 2,183 TL ediyor. Dediğim gibi bunu bankadan öğrenmen daha yararlı olacaktır. Sitede ve mobilde güncellemeyi unutmuşuz yalanına karşı önlem almış olursun.
teşekkür ederim dostum eyvallah ilgilenicem olayla

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam. akbank 10000 ihtiyaç kredisi veriyor ve faiz yüzde 0 yazıyor. suan 12. sınıfım ailemden para sadece otobüs için alıyorum ekstra harcama yapmıyorum. yazın çalışacağım iş garanti ve getirisi güzel. simdi sorum şu. bu krediyi alıp paranın 2000 tlsini çeksem 8k kartta bıraksam 2000 tl yi yaza kadar harcasam yazın harcadığım kadarını kapatıp krediyi kapatsam sonrasında kazandıgım parayla devam etsem mantıklı bir iş olur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 88405
Mantıksız Bence

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Alttaki yazıyı oku dostum her halükarda banka senden alır faiz oranı güncellenir çünkü ama tamamen senin tercihin .

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanka sözlesme güncellenir ama yaza garanti diyorsan al bence 2k harcıcaksan ama tatlı para güzel gelir dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle şunu söyleyim 10 bin çekip 2 sinimharçıycammdiyosun ama öyle bi dünya yok emin olki elinde kalmayacak o para yaşın genç bulaşma derim iş hayatına atıldı mı borçtan bol bişeyin olmayacak zaten

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Faizsiz kredi almanın avantajları ve dezavantajları olduğunu düşünüyorum. Avantajı, borcun artmaması ve daha rahat ödeme yapabilmek. Dezavantajı ise, genellikle faizsiz kredilerin vade süresinin kısa olması ve yüksek masraf talep edilmesi. Ben şahsen faizsiz kredi almadım ama almayı düşünenler varsa iyi araştırıp karar vermelerini tavsiye ederim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
işin matematiksel kısmına bakarsak birçok faizli kredi bile enflasyona karşı eriyor gerisi size kalmıs

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
yukarıda ki arkadaşın dediği gibi genç yaşta kredi çekip pişman olmayan kimseyi görmedim, bu teklif bana da geldi ben kabul etmedim kredi pis iştir.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 88405
knk kredi hiç bir zaman önermem ama yine sen bilirsin çok yüksek tutar değil gibi lakin dediğim gibi kşek baska seçeneğin olsa..

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yapacağın ya da alacağın şeye göre değişir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum faizsiz kredi deniliyor fakat sen bankaya gittiğinde tahsis ücreti isteniyor ayrica dosya masrafıda çıkabilir bu da bankadan bankaya değişir

Ben bir kaç bankadan faizsiz Kredi kullandım ana zamaninda ödedim fakat böylesine bir faizsiz kredi almak istiyorsan zamanında ödeme yapmak gerekli yoksa alınacak üzerine her gün faiz biner

faizin olmaması senin için iyi avantaj ,yanlız kredi çektikten sonra işini ,gücünü ayarlaman gerekli
2k sıni kullanıyım 8k bırakıyım dersen bu iş olmaz banka o parayı görürse onun üzerinden borcu alır illaki

Ben olsam bu şekil bir krediyi telefon yada bilgisayar için çekerim

Yada yatırım yapmak istiyorsan altına bas parayı yavaş yavaş öde çalısmaya başlarsan altını bozdur kullan

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
ödemeleri aksatmadan yapıp sicilini kirletmediğin sürece bir sorun yok yine de kredi çekecek kadar zor bir durumdaysan part time bir yerlerde işe başlamanı öneririm yazı beklemeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...