Altta yazan yazıya göre belirli aralıklarla güncellenmektedir diyor. Krediyi çektikten sonra Faiz oranı değişebilir. Bankaya gidip detaylıca öğrenmen daha iyi olur.
dostum çok mantıklı değil mi zaten elime para geçicek o para geçene kadar sefil gibi yaşamaya ne gerek varbazı banklar yenı musterılerıne falan faızsız dusuk mıktarda kredı verıyor boyle bende cekmıstım pandemı donemınde faız sız dıye cekılebılır
Ekli dosyayı görüntüle 88407
akbankın kendi sitedindeki 0 faizli kredi açıklaması
Post automatically merged:
dostum çok mantıklı değil mi zaten elime para geçicek o para geçene kadar sefil gibi yaşamaya ne gerek var
teşekkür ederim dostum eyvallah ilgilenicem olaylaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyı okuyunca Hayat sigortası yaptırmak zorundasın hayat sigortası aylık mı ödeniyor kredi çekmediğim için bilmiyorum fakat aylık ise 181,93 TL ödemen gerekcek 12 Ay ödersen 2,183 TL ediyor. Dediğim gibi bunu bankadan öğrenmen daha yararlı olacaktır. Sitede ve mobilde güncellemeyi unutmuşuz yalanına karşı önlem almış olursun.
Mantıksız BenceArkadaşlar selam. akbank 10000 ihtiyaç kredisi veriyor ve faiz yüzde 0 yazıyor. suan 12. sınıfım ailemden para sadece otobüs için alıyorum ekstra harcama yapmıyorum. yazın çalışacağım iş garanti ve getirisi güzel. simdi sorum şu. bu krediyi alıp paranın 2000 tlsini çeksem 8k kartta bıraksam 2000 tl yi yaza kadar harcasam yazın harcadığım kadarını kapatıp krediyi kapatsam sonrasında kazandıgım parayla devam etsem mantıklı bir iş olur mu?
Ve bu faiz neden yüzde 0. bilen duyan gören var mı.
Ekli dosyayı görüntüle 88405
knk kredi hiç bir zaman önermem ama yine sen bilirsin çok yüksek tutar değil gibi lakin dediğim gibi kşek baska seçeneğin olsa..Arkadaşlar selam. akbank 10000 ihtiyaç kredisi veriyor ve faiz yüzde 0 yazıyor. suan 12. sınıfım ailemden para sadece otobüs için alıyorum ekstra harcama yapmıyorum. yazın çalışacağım iş garanti ve getirisi güzel. simdi sorum şu. bu krediyi alıp paranın 2000 tlsini çeksem 8k kartta bıraksam 2000 tl yi yaza kadar harcasam yazın harcadığım kadarını kapatıp krediyi kapatsam sonrasında kazandıgım parayla devam etsem mantıklı bir iş olur mu?
Ve bu faiz neden yüzde 0. bilen duyan gören var mı.
Ekli dosyayı görüntüle 88405
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?