Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dâhi Yatırımcı
Seçkin Üye
Ödüller
5
:yazı:

FALL GUYS oyuncu artışında büyük rekor!

Geçtiğimiz günlerde
Steam Mağazasından kaldırılıp Epic Games Mağazasında tamamen ücretsiz hale gelen Fall Guys, ücretsiz oluşundan kısa süre sonra çok büyük oyuncu artışı yaşadı! Ücretsiz olduktan sonra 48 saat içinde 20 milyon oyuncu sayısını aşan Fall Guys sunucuları, buna dayanamadı. Epic Games'in Fall Guys'ı satın alması nedeniyle, eskiden şahit olunan sunucu problemleri hemen çözüldü ve oyuncular rahatsızlığa uğramadı. Sunucuları dayanamayan geliştiricilerin, böyle bir artışı beklemediğini söyleyebiliriz.

Battle Royale oyunu şu anda PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series üzerinden ücretsiz indirilebiliyor,
Steam'de ise artık satılmıyor. 20 Milyonu aştıkları için kutlama yapan geliştiriciler, yeni Sezon Biletini kullanıma sundu. Gösteri Paracıkları ile satın alabiliyor olsanız da, geliştiriciler oyunu oynayarak aşama kaydetme sisteminin ve bu yolla kazanacağınız Kudos isimli kredinin kaldırılmayacağını belirtti.

:resim:

FALL GUYS FFA EDIT.png

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
2

Geçtiğimiz günlerde
Steam Mağazasından kaldırılıp Epic Games Mağazasında tamamen ücretsiz hale gelen Fall Guys, ücretsiz oluşundan kısa süre sonra çok büyük oyuncu artışı yaşadı! Ücretsiz olduktan sonra 48 saat içinde 20 milyon oyuncu sayısını aşan Fall Guys sunucuları, buna dayanamadı. Epic Games'in Fall Guys'ı satın alması nedeniyle, eskiden şahit olunan sunucu problemleri hemen çözüldü ve oyuncular rahatsızlığa uğramadı. Sunucuları dayanamayan geliştiricilerin, böyle bir artışı beklemediğini söyleyebiliriz.

Battle Royale oyunu şu anda PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series üzerinden ücretsiz indirilebiliyor,
Steam'de ise artık kullanılamıyor. 20 Milyonu aştıkları için kutlama yapan geliştiriciler, yeni Sezon Biletini kullanıma sundu. Gösteri Paracıkları ile satın alabiliyor olsanız da, geliştiriciler oyunu oynayarak aşama kaydetme sisteminin ve bu yolla kazanacağınız Kudos isimli kredinin kaldırılmayacağını belirtti.

Ekli dosyayı görüntüle 76964
peki steamda alan kişilere ne oldu? keske bunuda yazsaydın paraları ödendimi yoksa öyle kaldılar mı :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
ahh ahh çok fazla hile var :(
S

Geçtiğimiz günlerde

Steam'de ise artık satılmıyor. 20 Milyonu aştıkları için kutlama yapan geliştiriciler, yeni Sezon Biletini kullanıma sundu. Gösteri Paracıkları ile satın alabiliyor olsanız da, geliştiriciler oyunu oynayarak aşama kaydetme sisteminin ve bu yolla kazanacağınız Kudos isimli kredinin kaldırılmayacağını belirtti.

Ekli dosyayı görüntüle 76964
Steamdan kendi parası ilen alan oyunculara bir şey vermeleri gerek yoksa paraları boşa gidicek

Onaylı Üye
Ödüller
5
aynen öyle adamlara yazık oldu bide ücretsiz olması hilenin artması demek

Onaylı Üye
Hileden oynanmmadığı için bırakmıştım bu oyunu ben ya.

Süper Üye
Ödüller
5
Steam'dan parayla almıştım hiç mutlu değilim (24tlye almıştım sanırım)

Ultra Üye
Ödüller
8
steamda boşuna para verdik be

Seçkin Üye
Ödüller
5
tabiki de artış görülür oyun ücretsiz oldu insanlar deniyor ama birkaç haftaya herkes sıkılacak ve yeniden eski oyuncu sayısına geri dönecektir cünkü fall guys'un sürekli oynanabilecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum

Üye
Ödüller
2
Bu oyunu para verip daha geçen hafta almıştım üzdüü

Onaylı Üye
Ödüller
4
steam oyuncularına season pass verdi diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
steamde verdiğimiz para boşa gitmiş oldu hayırlısı olsun , zamanla oyuncu sayısı azalacaktir ama yinede eski halinden fazla olucaktır ona eminim

Onaylı Üye
Ödüller
2
epic games için sevindim ama steam için biraz hayal kırıklığı bence
Post automatically merged:

falş guys ne bilmiyorum ama güzel bişiye benziyor oynayalım bakalım hilesi varmı

Onaylı Üye
Ödüller
1
dün fark ettim bende epicte bedava olmuş beleş oyunu severım türünün ne olduğunun önemi yok :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
falgays satın almıştım faka falgaysa karşıma bikaç kez hile gelince oyunu saldım arkadaşın dedigi gibi bende 24 tl ye almıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.