tam anlayamadımHayır canım neden kaçırasın en azından benim kadar kaçırmamışsındır
Ben mesela lol dışında oynanılacak oyunları neredeyse hiçbirini oynamadımtam anlayamadımnelere kaçırdın ki sen?
bunun yenisi çıkıyor onu oynayacağım ileri de lakin Fallout bundan daha üstün diyebilirim her konuda piyasaya RPG sevdirenlerden birisidir.bu oyun fallouta bin basar falloutta neymiş
harbi ağa adın bile ADC, Eee kendine zaman ver ben mesela Valorant,PUBG, CSGO oyunlarını hard ve üst seviye oynarken yanında hikayeli ve sevdiğim tarz oyunları da oynamayı ihmal etmiyorum. mesela Starfield aldım onu merakla bekliyorum gelecek ayın başı çıkıyor oyun ayrıca bir çok hikayeli oyunu oynamışımdır nerdeyse hepsini diyebilirim. Valorantta immoyum csgo da Globale bir rankım kaldı. PUBG de paso elmas bitiriyorum.Ben mesela lol dışında oynanılacak oyunları neredeyse hiçbirini oynamadım
Ben denedim birçok kez farklı oyunlar oynamayı ama single player olan oyunlar bana göre değil inanılmaz sıkılıyorum oynarken kaç kere sildim yükledim sildim falan beni ekipçe oynanılan oyunlar sarıyorbunun yenisi çıkıyor onu oynayacağım ileri de lakin Fallout bundan daha üstün diyebilirim her konuda piyasaya RPG sevdirenlerden birisidir.
Post automatically merged:
harbi ağa adın bile ADC, Eee kendine zaman ver ben mesela Valorant,PUBG, CSGO oyunlarını hard ve üst seviye oynarken yanında hikayeli ve sevdiğim tarz oyunları da oynamayı ihmal etmiyorum. mesela Starfield aldım onu merakla bekliyorum gelecek ayın başı çıkıyor oyun ayrıca bir çok hikayeli oyunu oynamışımdır nerdeyse hepsini diyebilirim. Valorantta immoyum csgo da Globale bir rankım kaldı. PUBG de paso elmas bitiriyorum.