Üye
All suite 3 ve msi afterburner yuklemistimherhangi bir harici yazılım yukledinmi
Sicaklik degerleri normal kullanimda 51 civari oyun esnasinda max 60 olarak gordum cok kullanmama ragmen herhangi bir sicaklik sorunum yokısınmada bir problem var mı
Sicaklik ne olursa olsun fan hizlanip yavasliyor eger bi sicakliga sabitlemeye calissa o sicaklik ustunde fan hizi yuksek hizda stabil calismasi gerekiyordur diye dusunuyorum bios ayarlarindan otomatik de kullaniyorum yardiminiz icin tesekkur ederimBunun sebebinin büyük ihtimalle bios da olan ortalama sıcaklık ayarı ile alaklı bir sıcaklık değeri var eğer onun üstüne çıkarsa bilgisayar fanları bir süre tam devir veya biraz üst devirde çalıştırıp istenilen sıcaklık değerine düşürüyor internette biraz araştırma yaparak bulabilirsin.
Sisteme bir zarari olur mu benim icin bu onemli bi sorun teskil etmiyorsa onemli degilyazılım veya fanlarının farklı olmasından meydana gelmiş olabilir.
Sogutmasinda hic bir sikinti yok 60 65 in uzerine sicakligim hic cikmadieğer ki çok soğutmuyorsa ve uzun süreli oyun oynuyorsan tabii ki de zararı olur güvendiğin bir yere götürüp baktırmanı tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?