abi arkadan oyun falan çalıştırınca fan hızlanıyor ve hızlanmayla beraber fan sesi azalıyor yani neredeyse hiç gelmiyor ama normal bir şekilde kullanınca beynime beynime vuruyor dayanamıyorumKanka fan sıkıntılı birazcık elektrik akımı falan bozulmuştur banada olmuştu fanı değiştirdim şuan başka fan kullanıyorum benimki harici fandı bide seninki laptop olduğu için değişirmi bilmem ama değişirse direk değiştirmeni öneririm .
msi mı kullanıyorsun ?
Kanka ya düzgünce temizlemedin yada elektrik akımında sıkıntı var dediğim gibi git bi baktır ona .abi arkadan oyun falan çalıştırınca fan hızlanıyor ve hızlanmayla beraber fan sesi azalıyor yani neredeyse hiç gelmiyor ama normal bir şekilde kullanınca beynime beynime vuruyor dayanamıyorum
düz laptop kanka Lenevo L340
Bu tür bir sorun, fanın çalışma koşullarının düzgün olmamasından kaynaklanabilir. Önerilerim şunlardır:Laptopum fazla tozlanmıştı ve içini açıp toz temizliği yaptım. Yaptıktan sonra kullandım ve gram ses yoktu, ertesi gün ses çıkarmaya başladı ama azdı. Şu an aradan 1-2 hafta geçti, dayanılmaz şekilde tarif edemeyeceğim bir ses geliyor. Videosunu buraya ekleyemiyorum, çözüm tavsiyesi verecek arkadaşlara aşırı ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?