bana göre çöp grafikler felan bilmiyorum çıkardığım sey bu
Çöpnite,csgo,bugg gibi oyunların başından kalkmayıp farklı görüşlere elvermez, düşünce özgürlüğünü oyun platformu açısından kullanmaz, yeni fikirlerin taze beyinler üzerinde cazibe etkisini göstermesini ummazsanız evet bu oyun size çöp gelecektir. Muhtemelen farcry sersini hiç oynamadınız, oyundaki karakterler birbirini öldürüyor oyunun sonu iyiler kazanıyor kötüler kaybediyor ya da dostlar birbiriyle kurgu içerisinde oluyor ibaresi içindesiniz, emin olun farcry bundan fazlasını olanak tanıyor
Oyun dünyasını csgo gibi oyunlar ile kısıtladığınız sürece sizlere dishonored gibi oyunlar sisteminize ağır geleceği için videosunu izlemeye bile tahammül edilmeyecek vaziyet alıyor. Hiç olmaz ise farcry3 denemeni öneririm, şahsen ben internetim geldiğinde 3 veya 4 ü origini bitirdikten sonra başlamayı düşünüyorum. dishonoredi sistemim yeter ise oynayacğım ilkini bitirdim ancak ikincisi gerçekten zorluyor. Kısacası birazcık özgür olarak sende diğer oyunların şuanki bağımlılığınızı yeneceğini unutma