Seçkin Üye
fare yavas hareket ediyor yardım edin
Dostum optik okuyucuyu temizlemeyi deneyebilirsin aynı şekilde mausepadin eğer kirli ise onu da temizlemeyi deneyebilirsin
mouse nin altındaki lazer optik okuyucudan bahsediyor altındaki lazer okuyucuya bir şey kaçmış olabiliroptik okuyucuyu ne oluyor
dpı arttırfare yavas hareket ediyor yardım edin
mouseun altındaki kırmızı ışıklı kısmı temizlefare yavas hareket ediyor yardım edin
mausenin altında bulunan kırmızı ışık yayan bir bölüm bir ihtimal optik okuyucunda bozulmaya başlamış olabilir, aynı muhabbet bende de vardı windows masaüstünde bir sorun hissetmiyordum ancak valorant üzerinde flick atacakken veya bir yöne hızlı tepki ile döneceğim de imleç takılıyordu ki daha sonrasında windows üzerinde de aynı etkiyi yapmaya başladı.optik okuyucuyu ne oluyor
Farenin yavaş hareket etmesinin pek çok sebebi olabilir. Şayet oyun oynarken bir anda yavaşladıysa (wireless mouse olması durumunda) mouse'u ayarlardan bağlı cihazlardan kaldırıp tekrar eklemek sorunun giderilmesini sağlayabilir. Eğer bilgisayar açılışından bu yana yavaş geliyorsa mouse'un hız ayarlarını denetim masasından ve ayarlardan beraber ayarlamanı önerebilirim. Bunlara ek olarak mouse kullandığın yüzeyi değiştirebilirsin, mouse'un optik okuyucusunu kontrol etmeni öneririm son olarak çalışıp çalışmadığını anlaman adına. Umarım yardımcı olabilmişimdir.fare yavas hareket ediyor yardım edin
mouseun altını temizle dpini ayarla hala geçmediyse denetim masası fare ayarlarından fare hassasiyetini 1000hz yap.fare yavas hareket ediyor yardım edin