fare ağır hareket ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Dostum optik okuyucuyu temizlemeyi deneyebilirsin aynı şekilde mausepadin eğer kirli ise onu da temizlemeyi deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Başlat denetim masası fare donanım ve ses fare işaretçi seçenekleri işaretçi hızını seçin den ayarlayabilirsin altında hızlandır seçeneğide vardır.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI

optik okuyucuyu ne oluyor​

mausenin altında bulunan kırmızı ışık yayan bir bölüm bir ihtimal optik okuyucunda bozulmaya başlamış olabilir, aynı muhabbet bende de vardı windows masaüstünde bir sorun hissetmiyordum ancak valorant üzerinde flick atacakken veya bir yöne hızlı tepki ile döneceğim de imleç takılıyordu ki daha sonrasında windows üzerinde de aynı etkiyi yapmaya başladı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
fare yavas hareket ediyor yardım edin
Farenin yavaş hareket etmesinin pek çok sebebi olabilir. Şayet oyun oynarken bir anda yavaşladıysa (wireless mouse olması durumunda) mouse'u ayarlardan bağlı cihazlardan kaldırıp tekrar eklemek sorunun giderilmesini sağlayabilir. Eğer bilgisayar açılışından bu yana yavaş geliyorsa mouse'un hız ayarlarını denetim masasından ve ayarlardan beraber ayarlamanı önerebilirim. Bunlara ek olarak mouse kullandığın yüzeyi değiştirebilirsin, mouse'un optik okuyucusunu kontrol etmeni öneririm son olarak çalışıp çalışmadığını anlaman adına. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

*Düzenleme : Wireless mouse'ların bazen sinyalleri karışabiliyor ve bilgisayar mouse'un kontrolünü bu şekilde yitirtebiliyor. Bunları eklemeyi unutmuşum ekledim.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sanırım hassasiyetini falan değişebiliyordun ayarlardan ayrıca klasik olacak ama temizleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
fare nin yanında tus varsa onlardan bir tanesi artırabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Markasının ne olduğunu yazar mısın? Asus Pugio II kullanıyorum ben de takılma sorunu vardı skatezlerini değiştirdim yavaş hareket ve takılma sorunu tamamiyle kayboldu belki seninki de öyle bir durumdur. Bir kaç arkadaş optiğin temizlenmesi gerektiğini yazmış oda mümkün.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
mouse kirlendiyse temizle mouse pad kullnamıyorsan ondanda olabilir

Walker
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Farenin altını temizle + Dpı nı yükselt

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dp tuşundan hızlanmıyosa drverini indir kardeşim oradan hız ayarı yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...