Fare almak istiyorum küçük geliyor önerebileceğiniz var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
500 tl
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
fare almak istiyorum ama elim büyük ve terleyen bir yapıya sahip 191 im abartılcak kadar değil ama genişliğinden dolayı ve terlediğinden dolayı büyük sıkıntılar çekiyorum yeniş bir fare arıyorum manitörüm 1080 p 144 hz 1 ms söyleyebileceğiniz fare önerileriniz varsa söyler misiniz

not:lütfen öneri için yazmayanlar reportlancaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
logitec modellerine bak g300 favorim

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
fare almak istiyorum ama elim büyük ve terleyen bir yapıya sahip 191 im abartılcak kadar değil ama genişliğinden dolayı ve terlediğinden dolayı büyük sıkıntılar çekiyorum yeniş bir fare arıyorum manitörüm 1080 p 144 hz 1 ms söyleyebileceğiniz fare önerileriniz varsa söyler misiniz

not:lütfen öneri için yazmayanlar reportlancaktır
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu öneririm. deathadder v2 mini de var onun dpi ı daha yüksek ama küçük olduğundan önermem. dpiyı ayarlarsın zaten razer uygulamasından.

✏️✏️
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
10 HİZMET YILI
Rampage SM-G38 Claw makrosu ile olsun büyüklüğü ile olsun f/p ürünüdür. 8 Aydır kullanıyorum. Çok rahat ve çok işlevselli tavsiyem bunu alman 300₺ olması gerekiyor güncel fiyatı.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu öneririm. deathadder v2 mini de var onun dpi ı daha yüksek ama küçük olduğundan önermem. dpiyı ayarlarsın zaten razer uygulamasından.
yok hocam küçük geldi denemiştim olmaz bu sil bide linki uyarı yeme aman diyim
Post automatically merged:

Rampage SM-G38 Claw makrosu ile olsun büyüklüğü ile olsun f/p ürünüdür. 8 Aydır kullanıyorum. Çok rahat ve çok işlevselli tavsiyem bunu alman 300₺ olması gerekiyor güncel fiyatı.
hocam uykardaki arkadaşda aynısını önerde nasıl ayrıntı verir misin rica etsem

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Çok hassas olsun diyorsan logitech g203 derim ben dostum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
küçük hocam

diğer arkadaşlarla aynısını dedi hocam sence nasıl acele etmek istemedim aslında
Dpi ayarı yüksek oldugu için üzmez altina kaliteli bir mouse pad alirsan kaliteli,hassas vuruşlar yapabilirsin
Logitech hiçbir zaman üzmez dostum mouseda da fazla pahalıya kaçma bunu al diye önermek istemiyorum ama dpi ayarı ne kadar iyi olursa fare o kadar kalitelidir. 🙂

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1684268885093.png

logitech g102 kullanıyorum gayet memnunum , kablo yapısı mouse materyali baya iyi araştırıp almanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Casper Excalibur önerebilirim 400-500 tl bandında gayet her ele uyumlu ve extra ağırlıklı bir mouse tavsiye ederim bir araştır istersen

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dpi ayarı yüksek oldugu için üzmez altina kaliteli bir mouse pad alirsan kaliteli,hassas vuruşlar yapabilirsin
Logitech hiçbir zaman üzmez dostum mouseda da fazla pahalıya kaçma bunu al diye önermek istemiyorum ama dpi ayarı ne kadar iyi olursa fare o kadar kalitelidir. 🙂
aynn hocam yukardaki arkadaşlar dc üzerinden konuştum gösterdi de almayı düşünüyorum

Casper Excalibur önerebilirim 400-500 tl bandında gayet her ele uyumlu ve extra ağırlıklı bir mouse tavsiye ederim bir araştır istersen
çok kısa kalıyor hocam hepsi geniş ama kısa fps tabanlı değil

Sitede hesabım var diye hile kullanıyor değilim xD
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Logitech G502 on numara faredir hem büyük hem de ağır (ağırlığını ayarlayabiliyorsun)
Logitech G305 de tam tersi küçük ve hafif bir fare.

Bilgisayar kullanış şeklime göre ikisinin arasında geçiş yapıyorum. İkisini de incelemeni tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...