Üye
hocam o kadar param olsa 500 tl sınırı koymazdım naptın senLogitech G502 on numara faredir hem büyük hem de ağır (ağırlığını ayarlayabiliyorsun)
Logitech G305 de tam tersi küçük ve hafif bir fare.
Bilgisayar kullanış şeklime göre ikisinin arasında geçiş yapıyorum. İkisini de incelemeni tavsiye ederim.
hocam dedikerinin fiyatları biraz uçuk Bloody Max çok güzel marka altta yazdığım şu an öncelik gibi rampage neden tafsiye etmiyorsun ?Hocam öncelikle Logitech g502 modele bakmanı öneririm. Eğer daha uygun fakat hem macro hem de dps'i yüksek olsun istiyorsan bloody max serisinden alabilirsin gerçekten de sağlam ve skatezleri ped değil uzun ömürlü, eğer bunlarda hoşuna gitmediyse Razer Deathadder modeline bakabilirsin software olarak biraz eksik fakat büyüklük konusunda gerçekten de tatmin edici. Rampage, Gamebooster, Frisby, Everest gibi markaları tavsiye etmiyorum kendi düşüncem. Bloody Max serisi gerçekten de güzel zaten efsane olarak anılır Her 30 yaş üstü adamın kullandığı mouselardandır.
Düzenleme: Logitech ve razerların skatezlerini direkt temin edebiliyorsun için rahat olsun.
hocam dediklerin çok uçuk geldi uygun olanı da küçük başka var mı aklında?Logitech G502 Hero
Razer DeathAdder Elite
SteelSeries Rival 600
Zowie EC1-B
dpi 4000 aşırı düşük fiyatı biraz yüksek dpi sine görezeloets c-12 mouseum var bayagı buyuk tavsiye ederım
hocam o kadar param olsa 500 tl sınırı koymazdım naptın sen
Post automatically merged:
hocam dedikerinin fiyatları biraz uçuk Bloody Max çok güzel marka altta yazdığım şu an öncelik gibi rampage neden tafsiye etmiyorsun ?
Rampage SMX-G38
hocam dediklerin çok uçuk geldi uygun olanı da küçük başka var mı aklında?
Malzeme kalitesi diger markalara gore biraz kotu kendi dusuncem. Bu arada bir tane teknoloji magazasinda calistim 2 yil`a kadar hepsini test etme imkani buldum bu markalar genelde en cok sorun cikartanlar oluyorduhocam o kadar param olsa 500 tl sınırı koymazdım naptın sen
hocam dedikerinin fiyatları biraz uçuk Bloody Max çok güzel marka altta yazdığım şu an öncelik gibi rampage neden tafsiye etmiyorsun ?
Rampage SMX-G38
hocam dediklerin çok uçuk geldi uygun olanı da küçük başka var mı aklında?
Logitech g300 al yıllardır kullanıyorumfare almak istiyorum ama elim büyük ve terleyen bir yapıya sahip 191 im abartılcak kadar değil ama genişliğinden dolayı ve terlediğinden dolayı büyük sıkıntılar çekiyorum yeniş bir fare arıyorum manitörüm 1080 p 144 hz 1 ms söyleyebileceğiniz fare önerileriniz varsa söyler misiniz
not:lütfen öneri için yazmayanlar reportlancaktır
Hocam öncelikle Logitech g502 modele bakmanı öneririm. Eğer daha uygun fakat hem macro hem de dps'i yüksek olsun istiyorsan bloody max serisinden alabilirsin gerçekten de sağlam ve skatezleri ped değil uzun ömürlü, eğer bunlarda hoşuna gitmediyse Razer Deathadder modeline bakabilirsin software olarak biraz eksik fakat büyüklük konusunda gerçekten de tatmin edici. Rampage, Gamebooster, Frisby, Everest gibi markaları tavsiye etmiyorum kendi düşüncem. Bloody Max serisi gerçekten de güzel zaten efsane olarak anılır Her 30 yaş üstü adamın kullandığı mouselardandır.
Düzenleme: Logitech ve razerların skatezlerini direkt temin edebiliyorsun için rahat olsun.
sorun değil hocam sıkıntı yokFiyat sınırı koyduğunu göremedim ilk mesajında o yüzden o şekilde önerdim. Başka bir yere yazdıysan ve göremediysem benim hatam kusura bakma.
Malzeme kalitesi diger markalara gore biraz kotu kendi dusuncem. Bu arada bir tane teknoloji magazasinda calistim 2 yil`a kadar hepsini test etme imkani buldum bu markalar genelde en cok sorun cikartanlar oluyordu
dipnot: Aramizda fiyat fiyat urunu diyorduk
hocam fiyatları çok yüksek benim elim o ortalamayı kaldıramaz kkjdfhfdjkhfRazer mamba tournament edition kullanıyorum. Ortalamanın üstünde bir elim var ama sırıtmıyor ve kullanışlı öneririm.
dpi ı çok düşük hocam o zamanlarda iyi olabilir ama çok mantıksız bunu almakLogitech g300 al yıllardır kullanıyorum
önerdiklerin ikiside hocam biraz performans ürünü gibi duruyorSteelseries Rival Veya Razer deathadder öneririm fakat fiyatları yüksek Logitech g300s tercih edebilirsin gayet iyi fiyatı fln de
performans bir mause önerebilirim artı olarak bence rampage mause göz atmamalısınfare almak istiyorum ama elim büyük ve terleyen bir yapıya sahip 191 im abartılcak kadar değil ama genişliğinden dolayı ve terlediğinden dolayı büyük sıkıntılar çekiyorum yeniş bir fare arıyorum manitörüm 1080 p 144 hz 1 ms söyleyebileceğiniz fare önerileriniz varsa söyler misiniz
not:lütfen öneri için yazmayanlar reportlancaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?