Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Aygıt Yöneticisine gir yeni mouse ını takıp Ordan aygıt yöneticisinden Yeni mouse ı sağ tıkla ve Cihazı kaldır de tekrar tak mouseyi sonra aygıt yöneticisinden Sonra sürücüyü güncelleştir de bide öyle dene
Mouse ile ilgili bir sorun olabilir hocam benimde elimde bir mouse var eski Everest marka birşey ucuz yollu ihtiyacım olduğu için almıştım uzun süre kullandım ama şimdi algılamıyor gerçi bu firmanın ürünleri de çok iyi değil zaten siz başka bilgisayarda deneme şansınız varsa o şekil yapın çalışmıyorsa öyle anlaşılır ancak.
A4 Tech'in bloody mouse serisinde önbellek çipleri var diye bililyorum.
Masaüstündeyken ALT+F4 yapıp önüne çıkan pencereden yön tuşlarını kullanarak yeniden başlat seçeneğine gelip enter'a basmanı ve bilgisayarı yeniden başlatmanı tavsiye ederim.
Bilgisayar açılırken driver yazılımını orjinal olarak update etmesi lazım, eskiden kullandığım Bloody V7MA mouse'umda bu şekildeydi.