Seçkin Üye
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Sıfır üründe de şans lazım. Ama logitech g102 ürünü çok sağlam. logitech 4 yıl kullandım. Tavsiye ederim.Aynı şekilde bende aldım fakat dediğin gibi olmadı eğer aldığın yer ürünleri hırpalıyorsa ve depoda sağdan sola taşımacılıkta sağdan sola atılıyorsa bunların olma olasılığı kutu ne kadar sağlamda olsa normal eski model almış olabilirsin
Garantisi var da acizlik yapıp gitmiyorum.Garantisi yokmu knk
Sağlamlık konusunda dediğin gibi en sağlam o fiyatı gibi kendisi de sağlam sınırsız fiyat ve fare önerisine en yakışan farelerden birisidir +1liyorum yorumu ama dediğim gibi rampagete çok güzelSıfır üründe de şans lazım. Ama logitech g102 ürünü çok sağlam. logitech 4 yıl kullandım. Tavsiye ederim.
rampagete kulaklığı harika ama mause pek rahat gelmedi. belki de benden kaynaklıdır bilemiyorum. Aldığım ürün eski modeli olabilir. Teknoloji şans işidir. Bizde de o şans yokSağlamlık konusunda dediğin gibi en sağlam o fiyatı gibi kendisi de sağlam sınırsız fiyat ve fare önerisine en yakışan farelerden birisidir +1liyorum yorumu ama dediğim gibi rampagete çok güzel
O şekilde de olabilir dostum ama steelseries'te bu konu için çok güzel gidecek bir markarampagete kulaklığı harika ama mause pek rahat gelmedi. belki de benden kaynaklıdır bilemiyorum. Aldığım ürün eski modeli olabilir. Teknoloji şans işidir. Bizde de o şans yok![]()
Bloody markalı mauseler kaliteli macrosuda var. Ama bazı macroları kullanmak ücretli.fiyat performas açısından ben bloody v7 kullanıyorum hem macrosuda güzel bi bak istersen
Logitech G300S Öneririm dostumfiyat sınırı yok kaliteli mause arıyorum