Üye
steelseries mouselar iyidir dayanıklıdır bence
bendede a4 tech var 4-5 senedir kullanıyorum onca yere düştü falan hala sorunsuz çalışıyor ve çok kullanışlıBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1. olan gayet kullanışlı ve güzel, inceleyip bakabilirsin. Özellikleri de gayet uygun ve işine yarayabilir.
2. olanı bizzat kullanmıştım. Bir çok makro denemiştim. Oyunlarda olsun, normal kullanışta olsun epey işime yaramıştı.
3. olanda aynı şekilde makro özelliğine sahip. Tutuşu ve rahatlığı açısından iyi ve makro yapmada da gayet başarılı. İnceleyebilirsin.
A4 Tech XL-750bh mouse için bir sorun yaşamadım ben hiç. Baya bir uzun süre götürmüştü beni. Tek rahatsız olduğum yanı pençe pozisyonunda olması. Yani elimi rahat edememesi dolayısıyla. Onun dışında gayet başarılı bir mouse. Seçili mouselerden biri benim için. İnceleyip kullanmak isteyenler için önerebilirim. Lakin pençe tutuşu yüzünden sevemeyenler olabilir.Bir arkadaşta vardı a4 bunlara benzeyen altı demirdendi çok kayıyordu.Yani fare fırlayıp gidiyordu denediğimde.
eğer büyük bir eline oturan fare istiyorsan "Everest Gx8" alabilirsin ben onu kullanıyorum hem rahat bi yapısı varYeni fare alıcam 200-250 arası öneriniz nedir ?