Fare ve Mouse Pad önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Logitech G300s farem bozuldu ve buna benzer mouse ve pad arıyorum hangisini önerirsiniz bütçe 700 TL rica ediyorum yorum olsun diye internetten bakıp yazmayın gerçekten önerebileceğiniz ve kullanan kişiler yorum atarsa sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
HP Omen reactor kullanıyorum cook memnunum fiyatı 600 TL civarında siyahı ve beyaz rengi mevcut kesinlikle tavsiye ederim mause pad için de 100 TL kalır sana onunla herhangi bir tane pad alabilirsin fakat bu mouse halının üstünde bile kullanabilirsin her yerde kayıyor altında lazer var

9CECC256-B947-4FBB-844D-5BBDCADFAF4C.jpeg

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
HP Omen reactor kullanıyorum cook memnunum fiyatı 600 TL civarında siyahı ve beyaz rengi mevcut kesinlikle tavsiye ederim mause pad için de 100 TL kalır sana onunla herhangi bir tane pad alabilirsin fakat bu mouse halının üstünde bile kullanabilirsin her yerde kayıyor altında lazer varEkli dosyayı görüntüle 73076
kardesim hangi magazadan aldın cok guzel gorunuyor mediamark veya vatanda var ise yarın bakacagım elim biraz büyük g300s bile kucuk kalıyordu

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kardesim hangi magazadan aldın cok guzel gorunuyor mediamark veya vatanda var ise yarın bakacagım elim biraz büyük g300s bile kucuk kalıyordu
Mousenin arka kısmı yukarı aşağı ayarlanabiliyor her ele uygun alalı 1-2 sene oldu internetten sipariş almıştım media marka suan 600 TL satılıyor git incele kesinlikle beğeneceksin alabileceğin en iyi mouse bende razer viper dan geçiş yapmıştım çok memnunum
Mousenin arka kısmı yukarı aşağı ayarlanabiliyor her ele uygun alalı 1-2 sene oldu internetten sipariş almıştım media marka suan 600 TL satılıyor git incele kesinlikle beğeneceksin alabileceğin en iyi mouse bende razer viper dan geçiş yapmıştım çok memnunum
Ve kablosu Çelik kardeşim
Ve kablosu Çelik kardeşim
Ve ışıkları rpg sistemden istediğin rengi atayabiliyorsun tekerlek ve ortasındaki simgeye

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Knkm ben şahsen ganepower kullanıyorum çokta memnunum gamepower icarus

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Mouse olarak G2203 kullanıyorum tam bir F/P ürünü. ele tam oturuyor.
Pad İnternet kafeden aldığım 15tl lik mousepad kullanıyorum :D Gayette güzel :D

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben rival 5 kullanıyorum tavsiye ederim mousepad'im de qck heavy mid

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Steelseries mouse padlari hem mousun halı üzerinde kaymasından hemde rahatlığı açısından çok ça talep ediliyor biraz fiyat pahalı tabi ki ama kullanabilirsin , bende önceden g300s kullanıyordum mouse elime küçük geliyordu , razer viper mini aldım gayet elime oturuyor ve memnunum ilerde bütçemi artırırsam onda da steel series geçmeyi düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu senin bütçenin baya altında. fiyat performans diyebilirim. hem uygun fiyat hem iyi performans veriyor.

mouse pad olarak ne kadar ebat istediğini bilemedim
şuna bakabilirsin

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Logitech G203 Mause Baya iyi Kullanışlı Eline Tam Oturur
Rampage Mause Pad Bide Büyük Rahat Edersin Oyun Oynarken

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Steelseries ya da gamepower marka tercih edebilirsiniz

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kendim kullanıyorum ele çok rahat geliyor kesinlikle almalsın bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka mousepad zaten klasik Game-X Xxl biliyosundur fare için yardımcı olamam

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Logitech G300s farem bozuldu ve buna benzer mouse ve pad arıyorum hangisini önerirsiniz bütçe 700 TL rica ediyorum yorum olsun diye internetten bakıp yazmayın gerçekten önerebileceğiniz ve kullanan kişiler yorum atarsa sevinirim.
dostum ben bunu aldım fiyatıda uygun hissiyatı da f/p ürün diyebilirim tavsiye ederim sırf marka diye 500 lira vereceğin steelseriesten bi farkı yoktur emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...