Merhaba arkadaşlar Logitech G300s farem bozuldu ve buna benzer mouse ve pad arıyorum hangisini önerirsiniz bütçe 700 TL rica ediyorum yorum olsun diye internetten bakıp yazmayın gerçekten önerebileceğiniz ve kullanan kişiler yorum atarsa sevinirim.
HP Omen reactor kullanıyorum cook memnunum fiyatı 600 TL civarında siyahı ve beyaz rengi mevcut kesinlikle tavsiye ederim mause pad için de 100 TL kalır sana onunla herhangi bir tane pad alabilirsin fakat bu mouse halının üstünde bile kullanabilirsin her yerde kayıyor altında lazer var
HP Omen reactor kullanıyorum cook memnunum fiyatı 600 TL civarında siyahı ve beyaz rengi mevcut kesinlikle tavsiye ederim mause pad için de 100 TL kalır sana onunla herhangi bir tane pad alabilirsin fakat bu mouse halının üstünde bile kullanabilirsin her yerde kayıyor altında lazer varEkli dosyayı görüntüle 73076
Mousenin arka kısmı yukarı aşağı ayarlanabiliyor her ele uygun alalı 1-2 sene oldu internetten sipariş almıştım media marka suan 600 TL satılıyor git incele kesinlikle beğeneceksin alabileceğin en iyi mouse bende razer viper dan geçiş yapmıştım çok memnunum
Mousenin arka kısmı yukarı aşağı ayarlanabiliyor her ele uygun alalı 1-2 sene oldu internetten sipariş almıştım media marka suan 600 TL satılıyor git incele kesinlikle beğeneceksin alabileceğin en iyi mouse bende razer viper dan geçiş yapmıştım çok memnunum
Ve kablosu Çelik kardeşim
Steelseries mouse padlari hem mousun halı üzerinde kaymasından hemde rahatlığı açısından çok ça talep ediliyor biraz fiyat pahalı tabi ki ama kullanabilirsin , bende önceden g300s kullanıyordum mouse elime küçük geliyordu , razer viper mini aldım gayet elime oturuyor ve memnunum ilerde bütçemi artırırsam onda da steel series geçmeyi düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar Logitech G300s farem bozuldu ve buna benzer mouse ve pad arıyorum hangisini önerirsiniz bütçe 700 TL rica ediyorum yorum olsun diye internetten bakıp yazmayın gerçekten önerebileceğiniz ve kullanan kişiler yorum atarsa sevinirim.
dostum ben bunu aldım fiyatıda uygun hissiyatı da f/p ürün diyebilirim tavsiye ederim sırf marka diye 500 lira vereceğin steelseriesten bi farkı yoktur emin ol