Farklı oyunlara hile neden yapılmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Selam. Burada sadece kendi görüşlerimi yazacağım. Eskiden CS:GO ve benzeri birçok oyunun hilesi Loader'da vardı. Şu anda ise sadece adamakıllı hiti olan tek oyun PUBG Mobile. Uzun yıllar boyunca faaliyetini sürdüren bir foruma, böyle basit oyunların hilelerinin bulunması fikrimce bu foruma yakışmıyor. Biliyorum ki forumun ekibinde bulunan insanlar çoğu oyuna hile yapabilecek kapasiteye sahip. Neden başka oyunlara hile yapılmadığını anlamıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka haklısın MH ekibi vg varken lole bile ud sc çıkarabilecek kapasitede benim şahsi düşüncem artık bu işlere fazla vakit ayıramıyolar gündelik işlerinden dolayı

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eskiden harbiden cok sayıda hile vardı, 3, 4 aydan fazladır forumdan uzağım bi geldim ki kimseler yok. Umarım yoneticiler buraları canlandırır tekrardan... Sadece Lol ve Valo hileleri foruma salsalar bile yeterli olur benim düşüncem.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bana kalırsa memoryde aktif olarak sadece düzenli bi şekilde pubg-zulu-valo- hacki etkin olsun bu kesinlikle yeterli olur zaten başka oyun oynayan yok he birde belki wolf olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
multi theft auto da benimönerim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
steam pubg hilesi yapılsa çok tutar valla forum aktifliği artar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile aşığı olduğum için oynayacağım oyuna girmeden önce buraya bakardım ya da loader da bulunan oyunları oynardım hileyle ama kalmadı pek. Belki eskisi gibi kolay değildir veya ekibin işleri vardır.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
eskiler eskiden güzeldi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
evet.. eskiden her türlü oyunda birden fazla çeşit çeşit hile bulunurken mh gibi adı duyulmuş bir sitede saddece pubg ve 1 tane lol sc için ne bileyim bu siteden daha iyisi zamanında yoktu. bence hala daha yok ama inanıyorum zamanı gelince göstericek kendilerini yöneticiler sandığım kadarıyla zaman ve vakitten dolayı fazla ilgilenemiyor.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
wolfteamdada hile vardı uçma diyordu türk adam yapmıştır 9uçam.exe ydi adı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...