26 Eyl 2017 #1 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Arkadaşlar İlk Olarak İstediğiniz Tarayıcıdan Oyuna Girelim.(Tavsiyem Mozilla Firefox) Oyunumuzu Açtıktan Sonra Cheat Engine Programımızı Açıyoruz. Cheat Engine'yi Açalım Ve Tarayıcımızı Seçelim Cheat Engine'de Bulunan Value Type Bölümünü String Yapalım. Daha Sonra Text Bölümüne "coins" Yazalım Tırnaklar Olmadan. Çıkan Sonuçların Hepsini Alta Alalım. Tüm Sonuçları Alta Aldıktan Sonra CTRL+A Kombinasyonu ile Hepsini Seçelim Ve Enter Tuşuna Basalım. Karşımıza Gelen Sekmede "coins" yazan yeri "farmbucks" ile değiştirelim. Değişimi Yaptıktan Sonra Oyunumuza Geri Dönerek Arsayı Satın Alalım. Arsamızı Satın Aldıktan Sonra Oyunumuzu "F5" Yardımı İle Yenileyelim. Oyunumuz Tekrar Açıldıktan Sonra Arsanız Açılmış Olacaktır. CheatEngine : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal'De 15 Uyarı Bulunmaktadir.Sonuçla CheatEngine'de Hilelerde Kullanabilir Olduğu İçindir Zaten CheatEngine'yi Bilenler Biliyor. Moderatörün son düzenlenenleri: 28 Eyl 2017
Arkadaşlar İlk Olarak İstediğiniz Tarayıcıdan Oyuna Girelim.(Tavsiyem Mozilla Firefox) Oyunumuzu Açtıktan Sonra Cheat Engine Programımızı Açıyoruz. Cheat Engine'yi Açalım Ve Tarayıcımızı Seçelim Cheat Engine'de Bulunan Value Type Bölümünü String Yapalım. Daha Sonra Text Bölümüne "coins" Yazalım Tırnaklar Olmadan. Çıkan Sonuçların Hepsini Alta Alalım. Tüm Sonuçları Alta Aldıktan Sonra CTRL+A Kombinasyonu ile Hepsini Seçelim Ve Enter Tuşuna Basalım. Karşımıza Gelen Sekmede "coins" yazan yeri "farmbucks" ile değiştirelim. Değişimi Yaptıktan Sonra Oyunumuza Geri Dönerek Arsayı Satın Alalım. Arsamızı Satın Aldıktan Sonra Oyunumuzu "F5" Yardımı İle Yenileyelim. Oyunumuz Tekrar Açıldıktan Sonra Arsanız Açılmış Olacaktır. CheatEngine : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal'De 15 Uyarı Bulunmaktadir.Sonuçla CheatEngine'de Hilelerde Kullanabilir Olduğu İçindir Zaten CheatEngine'yi Bilenler Biliyor.
27 Eyl 2017 #2 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,566 Çözümler 33 Tepki puanı 4,221 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI tehank yu yararlı can sıkıntısından oynanabilir
27 Eyl 2017 Konuyu başlatan #3 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI LazHayalet' Alıntı: tehank yu yararlı can sıkıntısından oynanabilir Genişletmek için tıklayın ... Bende Oynarsam Can Sıkıntısından Oynarım
LazHayalet' Alıntı: tehank yu yararlı can sıkıntısından oynanabilir Genişletmek için tıklayın ... Bende Oynarsam Can Sıkıntısından Oynarım
26 Ara 2017 #4 Ontheboss Ben yazarım sen oynarsın ..! Süper Üye Katılım 13 Ara 2017 Mesajlar 779 Çözümler 1 Tepki puanı 80 Ödüller 7 8 HİZMET YILI deniyorum
26 Ara 2017 Konuyu başlatan #5 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Ontheboss' Alıntı: deniyorum Genişletmek için tıklayın ... Çalışcaktır emin ol
26 Ara 2017 #6 Ontheboss Ben yazarım sen oynarsın ..! Süper Üye Katılım 13 Ara 2017 Mesajlar 779 Çözümler 1 Tepki puanı 80 Ödüller 7 8 HİZMET YILI #ExPlus' Alıntı: Çalışcaktır emin ol Genişletmek için tıklayın ... Çalıştı ama altın hilesi falan olmuyor yardım pls
#ExPlus' Alıntı: Çalışcaktır emin ol Genişletmek için tıklayın ... Çalıştı ama altın hilesi falan olmuyor yardım pls
27 Ara 2017 Konuyu başlatan #7 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Ontheboss' Alıntı: Çalıştı ama altın hilesi falan olmuyor yardım pls Genişletmek için tıklayın ... Altin hilesini dogru yaptigina emin ol
Ontheboss' Alıntı: Çalıştı ama altın hilesi falan olmuyor yardım pls Genişletmek için tıklayın ... Altin hilesini dogru yaptigina emin ol
27 Ara 2017 #8 Ontheboss Ben yazarım sen oynarsın ..! Süper Üye Katılım 13 Ara 2017 Mesajlar 779 Çözümler 1 Tepki puanı 80 Ödüller 7 8 HİZMET YILI #ExPlus' Alıntı: Altin hilesini dogru yaptigina emin ol Genişletmek için tıklayın ... ÖM atsana acil