- Konuyu başlatan
Bu sebepten ban yiyen duymadım bir süredir yabancı forumlarda dolaşıyordu bu konu.. Ama üzerinde çok emek harcadığınız bir hesabınız varsa risk almayın kanaatimce..Dostum çalışıyor fakat ban durumu nedir ?
Bu sebepten ban yiyen duymadım bir süredir yabancı forumlarda dolaşıyordu bu konu.. Ama üzerinde çok emek harcadığınız bir hesabınız varsa risk almayın kanaatimce..Dostum çalışıyor fakat ban durumu nedir ?
Ben pass ile aldım ancak internetimi kapatıp yapıyorum yaklaşık 150 milyona yakın kredi farmladım ve ban yemedim ancak eğer online "internete bağlı" yaparlarsa insta ban olarak geliyor diye biliyorum. Ayrıca fresh hesaplar da daha kolay yiyor. Ama yine de her hilede olduğu gibi bu hile de de risk yok değil. Riski almayan yapmasın offline olarak bile.Arkadaşlar şimdiden söyliyeyim arkadaş birşey demeden direkt konuya atlamış bu hileyi orjinal xboxa bağlı bir şekilde cracksiz satın aldıysanız ve bir şekilde veya pass ile direkt ban yiyorsunuz eğer oyununuz orjinalse hiç bulaşmayın ban'ı yersiniz son sürümlerde böyle eğer korsan oynuyorsanız deneyebilirsiniz!!!
ben forza 3 de yaptım 1 gün sonra ban attı online da haberin olsun !onlineda oluyor ve ban yeme riski var mı