Forza Horizon 4 Bütün Arabalar ve Sınırsız Para Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sağolasın hocam kardeşim oynuyordu bu oyunu

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hile güzele benziyor hemen denicem <3

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sen varya adamın dibisin çok teşekkür ederim hemen deniyorum şimdi bir sınıntı olmaz inş.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben zamanında kullandım sonra güncelleme ne geldi ban yedim birdaha oynamadım :D

✅MEMORYHACKERS✅
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Oh be sonunda m4 kullanıcam. D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
cok tesekurler sonunda arabalar ve sınırsız param var <3

꧁༺๖ۣۜTQ✬Long༻꧂
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
great. thank you

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
vallahi kral adamsın forzaya hile arıyordum güzel hile çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi bu türlü yapmak biraz risklidir. Hileyi yapmadan önce internet kablonuzu veya bağlantınızı keserseniz ban yeme ihtimaliniz oldukça azalacaktır. Ayrıca hileyi yaptıktan sonra oyunun kapanmaması için Cheat Engine'de "Fast Scan" kısmının yanındaki sayı yazan yere 070 yazıp ticki LAST DIGITS yaparsanız arabanın kodunu aratınca yalnızca 1 nadiren 2 sonuç gelecektir, böylece 100 200 kodu değiştirmek yerine 1-2 kodu değiştirdiğinizden oyun kapanmayacak ve aynı işlemi tekrar tekrar uygulayabileceksiniz. Arabayı aldıktan sonra eğer arabayı bir daha almak isterseniz (Müzayedede satmak için) yapmanız gereken işlemler yine aynı, marketi açınız kodu tekrardan yazınız new scan ile ve yeniden değiştiriniz. Böylelikle 10-15 dakikada yaklaşık 100-200 milyon kazanabilirsiniz. En karlı araç ise 3250 kodlu Mercedes E 63 S dir. Müzayede yaklaşık 20 milyona 1-2 dakikada satılmaktadır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu oyunda ufak bir problem yaşadım, sorunu çözer çözmez deneyeceğim buraya denyimlerimi yazacağım. gayet başarılı gözüküyor yorumlara bakılırsa.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdiden söyliyeyim arkadaş birşey demeden direkt konuya atlamış bu hileyi orjinal xboxa bağlı bir şekilde cracksiz satın aldıysanız ve bir şekilde veya pass ile direkt ban yiyorsunuz eğer oyununuz orjinalse hiç bulaşmayın ban'ı yersiniz son sürümlerde böyle eğer korsan oynuyorsanız deneyebilirsiniz!!!

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdiden söyliyeyim arkadaş birşey demeden direkt konuya atlamış bu hileyi orjinal xboxa bağlı bir şekilde cracksiz satın aldıysanız ve bir şekilde veya pass ile direkt ban yiyorsunuz eğer oyununuz orjinalse hiç bulaşmayın ban'ı yersiniz son sürümlerde böyle eğer korsan oynuyorsanız deneyebilirsiniz!!!
Ben pass ile aldım ancak internetimi kapatıp yapıyorum yaklaşık 150 milyona yakın kredi farmladım ve ban yemedim ancak eğer online "internete bağlı" yaparlarsa insta ban olarak geliyor diye biliyorum. Ayrıca fresh hesaplar da daha kolay yiyor. Ama yine de her hilede olduğu gibi bu hile de de risk yok değil. Riski almayan yapmasın offline olarak bile.

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Nasıl güzel mi oyun yüklicem de

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Çok iyi bir paylaşım olmuş, bu aralar oynuyordum bunu, çok işime yarayacak.

Teşekürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...