Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
farmville 2 apk indir,farmville 2 apk hile,farmville 2 apk indir hile,farmville 2 apk,farmville 2 apk android,farmville 2 android apk download,farmville 2 android apk hack,farmville 2 apk cheat,farmville 2 apk cheats,farmville 2 apk download,farmville 2 güncel hile apk,farmville 2 apk hile son sürüm,farmville 2 apk hack,farmville 2 hileleri apk,farmville 2 köy apk,farmville 2 apk mod,farmville 2 apk son sürüm,farmville 2 yeni sürüm apk

:resim:

fv2_dogsxpromo_1024x450b.jpg

:özellik:

Anahtar Hilesi

:yazı:

FarmVille 2 v9.5.2191 ANAHTAR HİLELİ APK, çiftlik işletme oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını ünlü ZYNGA firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile sahibi olduğunuz arazi üzerine hayalinizdeki çiftliği kurmak, yönetmek ve para kazanmaya çalışmaktır. FarmVille 2: Köy Kaçamağı içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız anahtar hileli olarak sunuyorum bu sayede çiftliğinizi kolayca büyütebilir, tarlaların hasat zamanı, hayvanların sağımı, inşaatların bitiş sürelerini hızlandırabilirsiniz. Farklı etkinlikler, hayvanlar, ekip-biçebileceğiniz sebzeler-meyveler ve dahası sizleri bekliyor. FarmVille 2 v9.5.2191 sürümünde Paskalya teması hakim olup, yeni etkinlikler eklenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. FarmVille 2: Köy Kaçamağı Play Store’da 2.370.000’den fazla indirilmiştir.

:kullan:

FarmVille 2 v9.5.2191 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

FarmVille 2 9.5.2191 anahtar hile apk : oyuna giriş yaptığınızda anahtar miktarına bakmanız yeterlidir.

NOT : oyun içinde bazen anahtar miktarınız 0 (sıfır) olarak gözükebilir ancak sınırsızdır.

UYARI : Facebook hesabınız ile giriş yapmak istiyorsanız ve sorun yaşıyorsanız cihazınızda bulunan Facebook uygulamasını silin oyun üzerinden giriş yapın. Ardından Facebook uygulamasını Play Store’dan indirebilirsiniz.

:calis:

Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz
.
:indir:

Apk dosyasını indirmek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
basabilirsiniz.

Virüs Total için
Basabilirsiniz.

:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.​

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Teşekkürler arıyordum sağol

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
eskiden bu oyunu oynardım sonra haydayı keşfettim onu oynamaya baslamıstım hilesiz olmaz böyle oyunlar zamanı beklemek can sıkıntısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...