❄️❤Her kalpte bir mezarlık vardır❤❄️
Uzman Üye
reinstall or repair GC Driver else update it!I get fatal error when teens are in good forums.Ekli dosyayı görüntüle 45750
Tamam deniyicemben silmiştim bi ara sonra tekrar yüklediğimde bi sorunla karşılaşmadım
bilgisayarı yeniden başlat birde emülator vb. program varsa kapat yeniden olmazsa sil. bir de oyunları görev yöneticisinden kapat açGençler iyi forumlar oyuna girince fatal error hatası alıyorum aynen bi şekilde
NOT : Tüm driverlar güncel windows defender kapalı ve antivirüs programı kullanmıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 45750
olmadı kardeşimbilgisayarı yeniden başlat birde emülator vb. program varsa kapat yeniden olmazsa sil. bir de oyunları görev yöneticisinden kapat aç
aga senin cözüm burda olabilir belki bi bak yoksa yetkililerden yardım istersin veya driver boost kullan aga bide onun pro sürümünü bulursan internette var herşeyini güncelliyo konunun linkini birakim: https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/Gençler iyi forumlar oyuna girince fatal error hatası alıyorum aynen bi şekilde
NOT : Tüm driverlar güncel windows defender kapalı ve antivirüs programı kullanmıyorum
aga nvidiaysa sağ tık yüksek performans olarak aç de düzelebilir bende öyle oluyodu düzeliyodu olmadımı entegre aç dersin ?Gençler iyi forumlar oyuna girince fatal error hatası alıyorum aynen bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?