?? Nası Yaniknk onu boşver senin ismin niye öyle![]()
?? Nası Yaniknk onu boşver senin ismin niye öyle![]()
sana bişe sorcam ya cyberghost vpnyi kullandınmı hiç interneti hızlandırıyormu gerçektengüzel bir uygulama güncel
SIRF FACEBOOK içinmi yükledinDENEDİM OLDU SAOLASIN ARTIK OKULDA FACEBOOK A GİRİYORUM![]()
sana bişe sorcam ya cyberghost vpnyi kullandınmı hiç interneti hızlandırıyormu gerçekten
vesdijm@n1453 şifre bu yaz kurar otahtaya atarken eba admin sifresi istio guncel sifreyi bilenler yardimci olabilirmi
son sürümünü kendi laptopumdanda kullanıyom çok hızlı bağanıyor vip ***** yaparsın ama virüslü felan oluyor uğraşmıyorum böylede iyiBizim sınıfta vardı adamın biri vip almış hospottan ben atakı kaldırıp bağlanıyorduk.
Bunun bir tane sürümü var ne güncel nede eski 6.05 5.0.0 bir şey galiba o çalışıyor sadece tahtada
nasıl yani duruyormu hala merak ettimbizim kendi kurdugumuz vpn vardı telefondan ona giriyordum 2 yıl önce![]()
aynen ya hala duruyosa atabılırmısın denemek ıstıyombizim kendi kurdugumuz vpn vardı telefondan ona giriyordum 2 yıl önce![]()
istiyosan özele gellink atında indirelim
indirme lnkini ve sitenin virüs totalını ekledimlink atında indirelim
teşekkürlerindirme lnkini ve sitenin virüs totalını ekledim
yok durmuyor artık vps sunucu alıp ona kurmustukaynen ya hala duruyosa atabılırmısın denemek ıstıyom
***** kullanmıyom bir ara yükledim virüslü çıktı bir daha yüklemedim ama kendin buabilirsen yükleyebilirsin***** yok heralde