♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Öncelikle arkadaşlar bu konu tamamıyla bana aittir ! Yok çaldın falan diyen kişiler lamerlik yapmaya devam edebilir.
Daha bugün okulda keşfettim bunu fakat geri sayımı kapatmayı deneyemedim klavye sıkıntısı olduğu için.

Tahtanın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz yani erişim verilmiş her şeye giriş yapabilirsiniz diyeyim.

Sakın ha gidip video falan çekmeyin fix yer ben yakın zamanda çekersem paylaşırım eğer benden önce davranan olursa konuyu benden aldığını belirtmesini rica ederim.
Bizzat Benim tarafımdan denenmiştir ! (Fakat geri sayımı kapatmadım.)
Hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum bütün sorumluluklar kullanan kişiye aittir !

Yapmanız gereken çok basit bir şey
1-Tahtayı Açın.
2-Usb Bellek takın kısmına gelin.
3-Tahtanın en sol tarafından sağ tarafa doğru çekin.
4-Yeni bir masaüstü oluşturun.
5-Yeni masaüstüne geçiş yapın.
6-Eğer eski masaüstünü kapatırsanız bir şey olmayacaktır geri sayım arka planda çalışmaya devam edecektir.
7-Görev yöneticisini açabilirseniz geri sayımı kapatma şansınız mevcut diye tahmin ediyorum.
Artık tahtayı usb bellek olmadan kullanabilirsiniz. İyi Forumlar dilerim
Daha bugün okulda keşfettim bunu fakat geri sayımı kapatmayı deneyemedim klavye sıkıntısı olduğu için.
Tahtanın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz yani erişim verilmiş her şeye giriş yapabilirsiniz diyeyim.
Sakın ha gidip video falan çekmeyin fix yer ben yakın zamanda çekersem paylaşırım eğer benden önce davranan olursa konuyu benden aldığını belirtmesini rica ederim.
Bizzat Benim tarafımdan denenmiştir ! (Fakat geri sayımı kapatmadım.)
Hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum bütün sorumluluklar kullanan kişiye aittir !
Yapmanız gereken çok basit bir şey
1-Tahtayı Açın.
2-Usb Bellek takın kısmına gelin.
3-Tahtanın en sol tarafından sağ tarafa doğru çekin.
4-Yeni bir masaüstü oluşturun.
5-Yeni masaüstüne geçiş yapın.
6-Eğer eski masaüstünü kapatırsanız bir şey olmayacaktır geri sayım arka planda çalışmaya devam edecektir.
7-Görev yöneticisini açabilirseniz geri sayımı kapatma şansınız mevcut diye tahmin ediyorum.
Artık tahtayı usb bellek olmadan kullanabilirsiniz. İyi Forumlar dilerim
Son düzenleme: