A.T.A.K Akıllı tahta koruması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Öncelikle ısrar ettiniz kırmayayım dedim.

Şimdi bu konuyu çalıp başka forumlarda paylaşan kişilerin ABBAS ABİ sözüyle : a** s****

Diyerek anlatıma geçiş yapıyorum.
-

Bildiğiniz üzere Akıllı tahtalara çok güvenli sandıkları bir programı getirip kurdular Ve bu programın görevi usb bellek ile windows kullanıcı hesabının açmasıdır. Yani siz başka bir profil açarakta kullanabilirsiniz.

Ama buna gerek yok çok basit bir yöntem ile kilitli hesabı kullanabiliyoruz :)

aslında okulda bi video çekip atmak isterim fakat fixlemesinler yazık şimdi bazı arkadaşlar boş derste takılıyor.

Bu method 03.01.2019 da bulundu ve halen fix yemedi :)

1568837098935.png

Evet çok uzattık Aşamalara geçelim değil mi :)

1-Tahtayı açın
2-Profilin şifresi ile giriş yapın ve şu ekranı bekleyin :
1568837182196.png

Ekran temsilidir.

Bu ekranda tahta kendini kapatacağını söylüyor fakat siz programı kapatırsanız tahta falan kapanmayacaktır :)

3-Windows 10 özelliğini kullanıyoruz. (Tahtanın Sol tarafından sağ tarafına kaydırıyoruz)

4-Yeni masaüstüne geçiş yapıyoruz.

5-Bu şimdi vereceğim taktiği denemedim. (Görev yöneticisini açıp) Programı kapatıyoruz.

6- 4. Aşamadaki işlemi yapınca genelde zaten olmuş oluyor fakat bazı arkadaşlar masaüstü 1 de takılmak isterse 5. adımı denesin.

7- Hocalara yakalanmadan takılın :)

---------
Test edilmemiş methodlar denemenizi tavsiye ederim.

Eğer yukarıdaki işlemler başarılı olmuş ise yapmanızı tavsiye ettiğim bir şey mevcut

Msconfig'den a.t.a.k falan başlatmayı kapatın her açılışta yukarıdakileri yapmak zorunda kalmayın.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Fatih ağına nasıl bağlanıyor la onuda anlat

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Konu açmak istemiyorum birşey soracağım ben bizim okulun wifi şifresini buldum fakat telefonumdan herhangi bir programa giremiyorum önerdiğin bir vpn yada yöntem varmı

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Konu açmak istemiyorum birşey soracağım ben bizim okulun wifi şifresini buldum fakat telefonumdan herhangi bir programa giremiyorum önerdiğin bir vpn yada yöntem varmı
1568904032965.png

Bu arkadaşta aynı soruyu sormuş bulunmakta onun için birazdan size konu açacağım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...