Uzman Üye
s.a ben faturamın üzerine babama telefon aldım telefon fiyatı bize denilen ve sözleşmede yazan fiayat ile ödiyecegimiz tutarın arasında 1000 TL fark var 2 ay oluyor şimdi farkettik sizce ne yapsak iyi olur
nader abi para alabilir miyiz pekiFaturanızın üzerine telefon almayın, aldırmayın. Telefonun piyasa fiyatının üzerine 2000-3000₺ koyulup size sunuluyor. Sorunuza gelirsek, buradaki hiçbir insan sizin sorunuza cevap veremez. Firmayla iletişime geçip tüketici haklarına başvuracağınızı söyleyin. Eğer yaptıkları şey hukuksuzsa, gidin hakkınızı mahkemede arayın.
Hayır, eğer mahkeme sizi haklı bulursa sözleşme iptal edilir ve para iadesi yapılır.sağol nader abi
Post automatically merged:
nader abi para alabilir miyiz pekifazladan
Dediğin gibi hocam eskiden olsa faturuya alınırdı 2015'te j5 almıştım 800 liralık telefon için 900 küsür para ödemiştim ama şimdi bir telefon daha alacak kadar parayı faiz olarak veriyorsunFaturanızın üzerine telefon almayın, aldırmayın. Telefonun piyasa fiyatının üzerine 2000-3000₺ koyulup size sunuluyor. Sorunuza gelirsek, buradaki hiçbir insan sizin sorunuza cevap veremez. Firmayla iletişime geçip tüketici haklarına başvuracağınızı söyleyin. Eğer yaptıkları şey hukuksuzsa, gidin hakkınızı mahkemede arayın.