Faturaya ek telefon almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
s.a ben faturamın üzerine babama telefon aldım telefon fiyatı bize denilen ve sözleşmede yazan fiayat ile ödiyecegimiz tutarın arasında 1000 TL fark var 2 ay oluyor şimdi farkettik sizce ne yapsak iyi olur

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Faturanızın üzerine telefon almayın, aldırmayın. Telefonun piyasa fiyatının üzerine 2000-3000₺ koyulup size sunuluyor. Sorunuza gelirsek, buradaki hiçbir insan sizin sorunuza cevap veremez. Firmayla iletişime geçip tüketici haklarına başvuracağınızı söyleyin. Eğer yaptıkları şey hukuksuzsa, gidin hakkınızı mahkemede arayın.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sağol nader abi
Post automatically merged:

Faturanızın üzerine telefon almayın, aldırmayın. Telefonun piyasa fiyatının üzerine 2000-3000₺ koyulup size sunuluyor. Sorunuza gelirsek, buradaki hiçbir insan sizin sorunuza cevap veremez. Firmayla iletişime geçip tüketici haklarına başvuracağınızı söyleyin. Eğer yaptıkları şey hukuksuzsa, gidin hakkınızı mahkemede arayın.
nader abi para alabilir miyiz peki :) fazladan

Son düzenleme:
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Gerçekten bu hatayı yaptıysan ödeme bitene kadar devam etmek zorundasın.Üstüne para alabilir miyiz demişsin,kendi paranı bile alamassın.

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Vade farkıdır o sözleşme'de vade ve faiz ile ilgili bildiri var mı diye inceleyin.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Paranızı geri alabilme şansınız bildiğim kadarıyla yok sanırım 2 ay değilde ilk ay ödediğiniz zaman bize denilen fiyatın üstünde diyip iade yapabiliridiniz

Ülkem Bayrağım Onurum
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dediğin gibi hocam eskiden olsa faturuya alınırdı 2015'te j5 almıştım 800 liralık telefon için 900 küsür para ödemiştim ama şimdi bir telefon daha alacak kadar parayı faiz olarak veriyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...