- Konuyu başlatan
4. Olanı da merak ettimThe Blacklist
Teen Wolf
The Order
Sevip izlediğim 3 dizi bu 4 dizi izledim zaten![]()
4. Olanı da merak ettimThe Blacklist
Teen Wolf
The Order
Sevip izlediğim 3 dizi bu 4 dizi izledim zaten![]()
Ben friends taraftarıyım himym sevemedimBreaking bad Fringe HIMYM
Adam koymuş bütün herşeyi ortayaKurtlar vadisi
Kurtlar vadisi pusu
Arka sokaklar
Mucize doktor
Adanalı
Kertenkele
Mucize doktorun ingilizce versiyonunu da tavsiye ederim the good doctor ben İngilizcesini izlemiştim daha çok hoşuma gitmişti tabi tercih meselesiKurtlar vadisi
Kurtlar vadisi pusu
Arka sokaklar
Mucize doktor
Adanalı
Kertenkele
Kurtlar vadisi varken o sarmaz be hacıMucize doktorun ingilizce versiyonunu da tavsiye ederim the good doctor ben İngilizcesini izlemiştim daha çok hoşuma gitmişti tabi tercih meselesi
+ poyraz karayelAdam koymuş bütün herşeyi ortayaKuzey güneyide ekleyelim buraya
Türk versiyonu varken İngilizceden banane hem bizimki daha duyguluKurtlar vadisi varken o sarmaz be hacı![]()
Başka Memati gibi bi karakter yok doğrusu haklı olabilirsinKurtlar vadisi varken o sarmaz be hacı![]()
Adam izlerken heyecan veriyor yaBaşka Memati gibi bi karakter yok doğrusu haklı olabilirsin![]()
Arrow benim için hayal kırıklığıydı demek beğenen varmışLa casa de papel
Game Of Thrones
Arrow
Deadly Class'ı izlemedim duymamıştım da önerir misin?Sense8
Deadly Class
Mr.robot
Kanka Cidden Çok İyi Olay Akışı Zaman Örgüsü Ama 1Sezon Ve Çok Saçma Ve Merak Uyandıran Bi Sahnede Bitiyor Yeni Sezonu Gelmiyicekmiş Ona Göre İzle :3Deadly Class'ı izlemedim duymamıştım da önerir misin?
Anladım tamamlanmayan serileri izleyince bi boşluğa düşüyorum belki boş zamanımda bi şans verebilirimKanka Cidden Çok İyi Olay Akışı Zaman Örgüsü Ama 1Sezon Ve Çok Saçma Ve Merak Uyandıran Bi Sahnede Bitiyor Yeni Sezonu Gelmiyicekmiş Ona Göre İzle :3
South Park is very good to laugh a lot with this seriesSouth Park
Prision Break
Heros
Şiddetle South Parkı öneririm
Sense8 It is very good pity that it was canceledSense8
Deadly Class
Mr.robot