Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ne gerekli ne gereksiz oldugunu düşünüyorum olsada olur olmasada olur tamamen yorum katıyor bence

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Felsefeyi severdim eskiden fakat büyüdükçe anladım ki günümüzde artık bir işlevi yok düşüncelerin

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Felsefe mö ve ms konularıyla birbirleriyle çok çelişiyor ben felsefeyi komik buluyorum çok saçma şeyler söylüyolar ama bazı istisnalar var çok mantıklı dinden çıkartırlar dolayısıyla önermiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
düşünmekten başım ağrıdı bence felsefe düşünmemektir :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bir okadar gereksiz bir okadarda gerektiği yerlerde anlamlı olan bir şeydir bana göre felsefe

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
felsefe kadar boş ders görmedim yok onceki yıllar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yeterince gelişememiş toplumlar ya da kişiler tarafından hor görülmesi genel bir özelliğidir

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
aşırı gerkesiz boş ve anlamsız birşey olduğunu düşünüyorum. Bilimsizlik ve sallama şeyler başka birşey değil gerçekten. Her şeye sallamasyon anlam yüklemenin bir manası olamaz

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
İnsanda beyin bırakmayan bir şey bence.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Felsefe bilimden ayrılmasaydı iyi olurdu çünkü bu disiplin sadece yaşamdan ve hayallerden bahsediyor ama pratikte bu hiçbir şekilde uygulanmıyor ve ne yazık ki bilimle bütünleştirilmiyor. Daha önce bilim ve felsefe bir aradayken doğa bilimi deniyordu, simya gibiydi. Fantazi ve muhakeme, tutarlılık için kendilerini maddi dünyada hemen test ettiğinde, oradan eskiler doğa ile daha fazla etkileşime girdiler ve onu daha iyi anladılar, güçlerini doğrudan alet kullanmadan (deyim yerindeyse koltuk değneği olmadan) nasıl kullanacaklarını biliyorlardı!

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Felsefe hakkında ne düşünüyorsunuz?
felsefe bence eğer düşünmekten çıldıran bir insan iseniz sizi dininizden hayatınızdan gece 3te insanların aslında hiçbirşey olmadığını düşündürtecek tehlikeli bir konudur insanlar eğer bi felsefenin üzerinde çok durursa depresyona sokabilecek düşünceler bulabileceğini düşünüyorum girmeyin girdirtmeyin bu konuya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...